Słusznymi, słusznymi, tylko po co uderzacie do Prezydenta i radnych. W pabianickiej tv widziałem ludzi, którzy sami zarobili pieniądze, kupili sprzęt i teraz bawią się w strzelanie kolorowymi kulkami. A więc można. Bez proszenia się.michuch1 napisał(a):Witam jestem członkiem stowarzyszenia AlternatywaBmx , i w tym poście chciał bym poruszyć kwestię troszkę już budzącą kontrowersję wśród młodych ludzi i nie tylko jaką jest skatepark w Pabianicach . Wraz z moimi koleżankami i kolegami byliśmy na spotkaniu w radzie miasta przypatrywaliśmy się dość wnikliwie na obrady, których przebieg nas trochę zdziwił , ale nie oto mi chodzi lecz o to , iż sprawa skateparku była poruszana w mediach , udzielaliśmy wywiady i do naszej pabianickiej gazety , do Super Expressu oraz TVP 3 lecz nasze prośby są ciągle bez odzewu . Prezydent Dychto i oraz koordynator do spraw sportu p.Łukasz Stencel jedynie zadeklarował sie , że chce mieć " takie miejsce " w Pabianicach , lecz w budżecie miasta była jedynie mała wzmianka w nawiasie o takim pomyśle . Chciałem poznać wasze opinie na temat skateparku , czy działania młodych ludzi jak np AlternatywaBmx lub Mierz Wsoko są działaniami słusznymi.

michuch1 napisał(a):Dlatego takie miejsce jest dla Nas potrzebne

Ramzes napisał(a):Ja też nie chcę łożyć na to z moich podatków.
) remontu pabianickiego kąpieliska to wówczas należałoby tam taki skatepark także stworzyć (z prawdziwego zdarzenia - nie to co teraz tam jest)
lukasz napisał(a):Ale myśle, że jak doczekamy się w niedalekiej przyszłości () remontu pabianickiego kąpieliska to wówczas należałoby tam taki skatepark także stworzyć (z prawdziwego zdarzenia - nie to co teraz tam jest)

Ramzes napisał(a):Basen należy sprzedać, niech nowy właściciel inwestuję kasę w kąpielisko, wtedy na pewno nie będziemy się basenu wstydzić/

michuch1 napisał(a): iż sprawa skateparku była poruszana w mediach , udzielaliśmy wywiady i do naszej pabianickiej gazety , do Super Expressu oraz TVP 3 lecz nasze prośby są ciągle bez odzewu .

co prawda przekręcili imiona i nazwiska kilku z nas ale co zrobić . Wiecie jest kasa którą ma do wydania MOSiR no i kasa na sport wydaje mi się , że to troche głupie wydawać pieniądze np za tone fajorwerek któe i tak pójdą w eter , choć nie wiem skąd na to są brane pieniądze , ale co ludzie lubią igrzyska . A wy żeście się do tego basenu doczepili no nie . 
michuch1 napisał(a):serio byliśmy w aj Expresie Ilustrowanym soryco prawda przekręcili imiona i nazwiska kilku z nas ale co zrobić . Wiecie jest kasa którą ma do wydania MOSiR no i kasa na sport wydaje mi się , że to troche głupie wydawać pieniądze np za tone fajorwerek któe i tak pójdą w eter , choć nie wiem skąd na to są brane pieniądze , ale co ludzie lubią igrzyska . A wy żeście się do tego basenu doczepili no nie .
) a inny że fajerwerki.michuch1 napisał(a):a powiedźcie mi ile lat mniej wiecej macie

michuch1 napisał(a):według Was na co powinny pójść pieniądze z miasta właśnie na cele sportu , rekreacji

jasiu napisał(a):podobno swego czasu w pewnej partii LSD czy jakoś tak rozdawalikolega mówił hehe

michuch1 napisał(a):według Was na co powinny pójść pieniądze z miasta właśnie na cele sportu , rekreacji ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników