Flaga

Dla tych, którzy chcą pogadać o koszykówce, piłce nożnej i nie tylko...
.
Piaski - witamy w piaskownicy

Flaga

Postprzez . » 21 paź 2008, o 14:56

Obrazek

BOLO
Starówa - witaj starszy forumowiczu

Postprzez BOLO » 21 paź 2008, o 15:03

dl mnie bomba - fajny pomysł i fajne wykonanie
a Czy kibice ŁKSu mają tez coś takiego??
ioo było was poznac ale albo jestem zbyt głupi aby was zrozumieć albo zbyt mądry aby was cokolwiek nauczyć

Widzewiak

Postprzez Widzewiak » 22 paź 2008, o 21:48

Kibice ŁKSu w Pabianicach są jak Yeti. Niby ktos slyszal, ale nikt nie widzial - zacznijmy od tego ;)

Maja flage, z tego co wiem, ale na meczach rzadko wisi...

ANTY FC'04

Postprzez ANTY FC'04 » 9 lis 2008, o 18:52

Kibiców ŁKSu w Pabianicach jest dużo oczywiście mniej niż kibiców Widzewa ale liczy się jakość a nie ilość.ŁKS ma flagę która wisi na meczach w Łodzi,szaliki,koszulki,smycze oraz czapki.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
FANATYCY Z PABIANIC

blancos1910

:)

Postprzez blancos1910 » 11 lis 2008, o 11:29

No dużo mniej, i podniecają się jak dojadą w 5 jednego fanatyka Widzewa... :/ Trochę honoru !

Thug Life

Postprzez Thug Life » 12 lis 2008, o 15:24

Z tym podniecaniem to chyba o sobie napisałes niedosc ze pobiją to jeszcze kradną ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE !!!! :evil: :evil:
Żeby Być Kimś Trzeba Być Sobą Ale I To Nie Gwarantuje Ci Sukcesu

ja_arek
Moderator
Moderator

Postprzez ja_arek » 12 lis 2008, o 22:08

Spokojnie Panowie,
jeżeli dyskusja się rozwinie w tym kierunku będę ciął bez ostrzeżenia.
Z wyczuciem proszę!
"Niebo gwiaździste nade mną i prawo moralne we mnie"

Widzewiak

Postprzez Widzewiak » 13 lis 2008, o 19:26

Kibiców ŁKSu w Pabianicach jest dużo oczywiście mniej niż kibiców Widzewa ale liczy się jakość a nie ilość.ŁKS ma flagę która wisi na meczach w Łodzi,szaliki,koszulki,smycze oraz czapki.

O jakosci swiadczy to, ze wszystko co od was - jest anty MY. Twoj nick, napis z tylu koszulki (ANTY FC'04) smyczki ANTY, napisy ANTY. Przykro to mowic, ale w Pabianicach nie ma juz rywalizacji na linii Widzew - Łks. Jest rywalizacja na linii Widzew - anty Widzew. Kibice Łksu nie pisza juz ŁKS - pisza &%#@$ Widzew itp.
Ostatnio faktycznie w Internecie rozbiegla sie fotka ze zdjeciem flagi Łks Pabianice. Troszke inaczej wyglada :)

blancos1910

Postprzez blancos1910 » 16 lis 2008, o 22:46

Hahahah... Czapa :] Maksu22to chyba na swoich trafiłeś :D bo z tego co wiem to Wy własnie macie zacięcie w tę stronę... :/ Sam wiele razy dostałem za to że mieszkam na osiedlu Widzewa w 5-8 osób wbijają... :/ a jak pozniej sam takiego dojezdzasz to ze nie kibicuje ! :D taka prawda :/ Pzdr dla KIBICÓW WDZEWA !!!

.

Postprzez . » 27 sty 2009, o 10:29

Obrazek

Paweł Janas będzie nowym trenerem Widzewa Łódź. Zastąpi Waldemara Fornalika, który prowadził zespół od czerwca 2008 roku i zakończył rundę jesienną na pierwszej pozycji w tabeli.

"Bardzo dziękuję Waldemarowi Fornalikowi, że zgodził się poprowadzić Widzew w trudnym i decydującym dla nas momencie oraz za wielomiesięczną ciężką pracę z naszą drużyną. Uważam, że Waldemar Fornalik to dobry trener, co potwierdza wynik naszego zespołu na koniec rundy jesiennej. Bardzo doceniam jego zaangażowanie i fakt, że osiągnął postawione przed nim cele, mimo iż wcale nie było to takie proste, i że Widzew zajmuje obecnie pierwszą pozycję w tabeli. Jeśli Widzew będzie grał w kolejnym sezonie w Ekstraklasie - będzie to w dużej mierze zasługa Waldemara Fornalika" - powiedział Sylwester Cacek, właściciel Widzewa.

"Chcieliśmy zatrudnić Pawła Janasa jeszcze przed rozpoczęciem sezonu 2008/2009, jednak nie było to możliwie, gdyż miał już zobowiązania wobec GKS Bełchatów. Jest to szkoleniowiec, którego doświadczenie w naszym przekonaniu w pełni odpowiada celom, jakie długookresowo stawiamy przed drużyną i dlatego chcemy skorzystać z możliwości, jaka mogłaby się przez wiele lat nie powtórzyć i pozyskać go do naszego klubu. Co więcej, Paweł Janas był związany z Widzewem w czasach jego świetności, tutaj odnosił swoje sukcesy jako zawodnik i jego zatrudnienie w klubie będzie kolejnym - obok Tomasza Łapińskiego i Mirosława Tłokińskiego - nawiązaniem do wielkich tradycji tego klubu i grupowaniem wokół klubu osób szczególnie zasłużonych, które chcą się wciąż angażować w jego rozwój. Mając na względzie wszystkie te możliwości, podjęliśmy trudną dla nas decyzję o zakończeniu współpracy z Waldemarem Fornalikiem, mimo iż bardzo cenimy go jako szkoleniowca. Życzę Waldemarowi Fornalikowi wielu sukcesów w dalszej karierze. Zawsze będzie miłym gościem na naszym stadionie" - wyjaśnia Sylwester Cacek.

"Dziękuję drużynie, sztabowi szkoleniowemu, wszystkim pracownikom i współpracownikom Widzewa za wspólną pracę przez ostatnie miesiące. Już udało nam się wiele osiągnąć, ale z pewnością zespół czekają jeszcze dalsze sukcesy. Ten krótki, ale ciekawy okres współpracy z Widzewem spowodował, że będę kibicował Widzewowi i uważnie śledził jego rozwój. Życzę Widzewowi awansu do Ekstraklasy i realizacji ambitnych planów" - powiedział Waldemar Fornalik.

Co taka cisza w temacie ? :cool:

Thug Life

Postprzez Thug Life » 11 lut 2009, o 15:31

Wezz człowieku smieszny jesteś ŁKS nie kradnie bo nie musi a ze wy z jakis melin jestescie i was nie stać na czapke adidasa albo telefon nokia 3310 to nie mówcie ze ŁKS kradnie

sonia
lewityn - wypływasz na szerokie wody
lewityn - wypływasz na szerokie wody

Postprzez sonia » 11 lut 2009, o 15:54

Mydło i powidło.

Już dawno doszłam do wniosku,że prawdziwi kibice to lud wymarły.
Lepiej sobie podocinac kogo na co stac a kogo nie.
Nie wazny wynik meczu,nie wazne kto strzelil gola,liczy sie nowy napis na murze i kolejny siniak.
Kiedys jezdzilam na mecze,jestem KIBICEM Widzewa - ale kibicowanie a pajacowanie to dwie rozne rzeczy.
Opanujcie sie troche,zbjcie z tonu,zachowaniem na stadionach na ulicach i takim wlasnie jak tutaj okrywacie wstydem Wasze kochane kluby.
Kibicujcie pilkarzom a nie sobie nawzajem kto wiecej kolesi natrzepie.

Peace.
I jeśli miałabym urodzić się znów - to tylko w Polsce i tylko TU.

Thug Life

Postprzez Thug Life » 12 lut 2009, o 00:05

Nie no ale o to chodzi ze to co ci kolesie mówią to nieprawda i tyle ja sie nie napinam prowadzę rozmowę normalnie

BARTOSh

Postprzez BARTOSh » 12 lut 2009, o 01:25

Maksu22 napisał(a):Nie no ale o to chodzi ze to co ci kolesie mówią to nieprawda i tyle ja sie nie napinam prowadzę rozmowę normalnie
to proponuje używać jeszcze interpunkcji.... ułatwia czytanie.

eh... święta racja soniu... prawdziwy kibic to już chyba gatunek na wymarciu... teraz nie kibicuje się "za Widzewem", tylko "przeciwko ŁKS'owi" ... lub na odwrót.
Obrazek

blancos1910

Postprzez blancos1910 » 12 lut 2009, o 23:21

Tak... oczywiscieMaksu22, już nic się nie odzywam, widocznie miałeś pecha i tyle... :wink: są kibice, kibole i fanatycy :) Tyle w tym temacie.

Thug Life

Postprzez Thug Life » 13 lut 2009, o 15:29

Nomiałem miałem ale nieważne
Koniec tematu ;p

krebsik

Postprzez krebsik » 15 lut 2009, o 13:02

Koniec, ale ja sobie jeszcze skomentuje:-)
Troche smieszne te wszystkie wypowiedzi, ale z tego co wiem to:
1. Widzew nie kradnie bo ma takie zasady, że jak się bic to bić a nie kraść,
2. Nie biją nikogo w 8 czy iluś, złapią jednego i mowią wybierz sobie z kim chcesz solówke.
3. Kibice ŁKS_u wyrzekają się swojego klubu, ale zaliczają wpade jak muszą pokazać telefon komórkowy, a tam ...........tapeta łks-u na wyświetlaczu.
4, jeszcze jedna zasada jakby ktoś kiedyś wpadł na pomysł napisania, że Widzew bije kibiców łks-u jak są z dziewczynami.....to nie prawda, łksowi się zdarzało.

Nie jestem kibicem, a ni kibolem żadnego polskiego zespołu bo nasza liga jest śmieszna:-)
Żyję w bordowo-granatowych barwach.
VeB

blancos1910

Postprzez blancos1910 » 15 lut 2009, o 20:54

Krebsik, i tak Ci nie uwierzą dlatego iż wszystkie argumenty które podałeś są za RTS ! :] więc pewnie jesteś Ich zwolennikiem :) ale 3mam Twoją strone ! pozdrawiam :) :razz: :razz:

Thug Life

Postprzez Thug Life » 15 lut 2009, o 23:34

Widze krebsik ze zjadłes wszystkie rozumy i jestes najmądrzejszy
Nie będe komentował tego co napisałes.

krebsik

Postprzez krebsik » 16 lut 2009, o 12:17

Blancos1910 skad jestes piachy czy starówa?
A ty Maksu22 czemu nie chesz komentowac mojej wypowiedzi, bo mam racje.
Nie kibicuje nikomu a znam i tych i tych i nie raz slyszalem jak sobie opowiadaja wiec wiem jak jest. Nie przezce moze ty jestes inny taki wiesz sprawiedliwy i jedyny,indywidualistya, kibic z zasadmi:-)
Żyję w bordowo-granatowych barwach.
VeB

Następna strona

Powrót do Życie sportowe