Sebastian napisał(a): Sędziować będą radni z klubów PiS, Prawica Razem oraz Lewica i Demokraci.

Sebastian napisał(a):W dwa czerwcowe weekendy (16-17 czerwca oraz 30 czerwca-1 lipca) na bocznym boisku MOSiR odbędzie się Piłkarski Turniej Drużyn Podwórkowych o Puchar Prezydenta Pabianic. Do udziału zglosiło się 14 drużyn. Sędziować będą radni z klubów PiS, Prawica Razem oraz Lewica i Demokraci.
W najbliższy weekend mecze grupowe. Serdecznie zapraszam.

Edziulka napisał(a):Sebastian napisał(a):W dwa czerwcowe weekendy (16-17 czerwca oraz 30 czerwca-1 lipca) na bocznym boisku MOSiR odbędzie się Piłkarski Turniej Drużyn Podwórkowych o Puchar Prezydenta Pabianic. Do udziału zglosiło się 14 drużyn. Sędziować będą radni z klubów PiS, Prawica Razem oraz Lewica i Demokraci.
W najbliższy weekend mecze grupowe. Serdecznie zapraszam.
Egghmm..., a kiedy i gdzie była informacja, że takowy turniej będzie i że można się zgłaszać?![]()

Bosman napisał(a):Sebastian napisał(a):Dopiero dzisiaj dostałem telefon w tej sprawie ... chyba trochę za późno ...
Pewnie będzie specjalne wydanie coś na wzór Gryzla.

Sebastian napisał(a):Edziulka napisał(a):Egghmm..., a kiedy i gdzie była informacja, że takowy turniej będzie i że można się zgłaszać?![]()
W telewizji i Życiu Pabianic bez biedronki.
Rozmawiałem z dziennikarzami Biedronki, przesłałem na email regulaminy ale nie byli zainteresowani upublicznieniem tej informacji.
Dopiero dzisiaj dostałem telefon w tej sprawie ... chyba trochę za późno ...
.
(żart!!
)
Sebastian napisał(a):Nie sądzę.
Pomysł wyszedł od pisowskiego radnego i pisowskiego prezydenta ... gdyby to wymyślił radny Platformy Obywatelskiej pewnie byłby artykuł na pierwszej stronie

jasiu napisał(a):może gdyby wpadł na to matematyk a nie historyk to by się ukazało

ja po prostu tak troszku z przekory o to spytałam 
Bosman napisał(a):jasiu napisał(a):może gdyby wpadł na to matematyk a nie historyk to by się ukazało
To Pabianiczanie wybrali historyka, nie matematyka, nie fotoreportera, nie dewelopera.Tylko historyka.
Krytyka owszem, ale adekwatna być powinna.

Maciek napisał(a): każdy logicznie myślący widzi kogo zabrakło w tym towarzystwie i wcale nie trzeba tego pokazywać palcem

Sebastian napisał(a):Irytuje mnie jednak pomijanie inicjatyw innych radnych i wyolbrzymianie "osiągnięć" PO przez jedną z lokalnych gazet, od kuchni w Radzie Miejskiej to trochę inaczej wygląda ... a ja Maćku zawsze mowię to co myślę, przykro mi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników