chciałem powiedzieć ze wkurzają mnie zmiany na pierwszej stronie. A juz trafienie w jeden z trzech tematów tytułowych czasem uważam za cud. problemy mam tez dosyc czesto z linijką? nie wiem jak to fachowo sie nazywa... tam gdzie sa odnosniki do forum i innych działow. Wyswietla ona mi sie sposób mało estetyczny.
Mnie się podoba dobranie kolorów na stronie. Lubie takie.
Denerwuje mnie za duża czcionka sekcji kalendarza i zegara- trochę mniejsza byłaby lepsza.
Pierwsze 3 główne artukuły też są troche dziwnie zrobione. Brakuje mi tamtych 3 klocków dzieki ktorym mogłem bezpośrednio przejść do danej strony/artykułu. Te nowe klocki są złym pomysłem.
Kwestia przyzwyczajenia bo i tak będę wchodził na portal
@keczup
linijka, czyli chyba chodzi o menu - jaki jest dokladnie problem? Zostalo ono powiekszone, i jest czytelniejsze. Jezeli jest jakis problem, to prosze o info na email wraz z zalaczonym screenem.
@Mateusz
no to cos sie poprawi w kalendarzu
Co do 3 glownych artykulow, tresc zmienia sie co 8 sekund. Mysle ze to wystarczy. Ewentulanie sa ikonki do przewijania. Biore tez pod uwage temat "klockow" i postaram sie je przywrocic mozliwie szybko.
na forum jestem zalogowany, na portalu pomimo rzekomego połączenia nie jestem, wpisuje login & hasło, naciskam zaloguj, strona się odświeża i nadal nie widzę bym był zalogowany
.. operacje na "żywym organizmie" nie są zalecane... nie w informatyce... a na pewno nie na stronach internetowych, szczególnie gdy są portalami...
anyway ...
logowanie nie działa ;]
a więc strona ładuje sie dłuzej, po wejsciu na strone czasem musze kilka sekund czekac by menu trafilo na swoje miejsce... Tych 3 tematów tytulowych w ogóle nie da sie obejrzec. Nie zamierzam czekac po 8 sek az same przeskocza a te przyciski bardziej komplikuja teraz przejscie miedzy tematami niz pomagaja. Stare rozwiazanie było dobre ...jak zmiany to na lepsze a nie na gorsze...
To ja już nic nie będę krytykowała tylko zapytam ile to jeszcze będzie trwało?Bo moim zdaniem w takim stanie strona nie nadaje się do niczego- a tym bardziej do czytania i oglądania
Moim zdaniem kolorystyka jest trafiona, ale proponowałbym zmiane kolorków zgodnie z daną porą roku Takie małe urozmaicenie. Wiem nikomu nie potrzebne, ale jednak umili czas, który spędzamy na portalu.
Te ikonki do przewijania są naprawde kiepskie. Powrót do klocków 1, 2, 3 jest najlepszym rozwiązaniem.
Przepraszam bardzo,ale nadal we mnie drzemie głąb techniczny i pewne czynności bez prowadzenia za rączkę są niewykonalne.A to o co prosiłeś do takich właśnie czynności należy.Stąd mała prośba-wytłumacz jak głąbowi co i jak
Otoż na klikawce swojej powinnas miec obok F12 klawisz PrtSc (Printscreen) klikasz go mając na monitorze strone z portalem, nastepnie wchodzisz w paint i robisz "wklej" zapisujesz zdjecie i wrzucasz do nas. Po prostu robi sie taki zrzut ekranu
Zagadka-nie działa mi strona główna (Strona internetowa jest niedostępna),za to bez przeszkód mogę wejść na forum.Całe szczęście mam je w osobnych zakładkach Jakieś propozycje co się stało?