zmiany na głownej stronie

Prosimy tu wpisywać propozycje tematów, sugerować zmiany czy zgłaszać błędy i problemy...
Avatar użytkownika
eve666
lewityn - wypływasz na szerokie wody
lewityn - wypływasz na szerokie wody
 
Posty: 526
Dołączył(a): 4 kwi 2008, o 13:25

Postprzez eve666 » 4 wrz 2009, o 10:29

Admin majstruje coś na żywym organizmie :)
Chyba po reanimacji pacjent ma się lepiej, bo szybciej chodzi i się już nie rozjeżdża.

Avatar użytkownika
kpt_nemo
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 499
Dołączył(a): 3 wrz 2007, o 17:46
Lokalizacja: zewsząd

Postprzez kpt_nemo » 4 wrz 2009, o 10:35

zadzwoncie po dr. House'a on zaraz by zrobił porzadek ;p
Obrazek

Avatar użytkownika
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posty: 54
Dołączył(a): 1 paź 2006, o 23:47

Postprzez admin » 4 wrz 2009, o 13:52

spokojnie... nic na zywca nie jest zmieniane

to ze wolno dzialala strona jest zwiazane z dostawca hostingu, dzis w ogole przez godzine nie bylo strony
sprawdzcie, jak chodzi teraz

wszystkie uwagi analizuje i beda po kolei wdrazane

[ Dodano: Pią 04 Wrz, 2009 ]
LOGOWANIE juz dziala

Avatar użytkownika
kpt_nemo
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 499
Dołączył(a): 3 wrz 2007, o 17:46
Lokalizacja: zewsząd

Postprzez kpt_nemo » 4 wrz 2009, o 16:21

ja mam takie spostrzeżenie, ze jak załączam stronke to wszystko jest w rozsypce

o tak :
http://i111.photobucket.com/albums/n131 ... lpit-3.jpg

a potem dopiero sie "normalnie" wszystko układa.
Obrazek

Avatar użytkownika
Owieczka
lewityn - wypływasz na szerokie wody
lewityn - wypływasz na szerokie wody
 
Posty: 1139
Dołączył(a): 14 lis 2008, o 20:11
Lokalizacja: Stare Miasto

Postprzez Owieczka » 4 wrz 2009, o 22:41

Mam pytanie-dlaczego kiedy zapisałam sobie wygląd strony wszystko na niej wyglądało tak jak powinno,a kiedy normalnie na nią wejdę cały tekst rozwleczony jest niemożliwie praktycznie nie ma żadnego tła,ani zdjęć?Niebieskie surowe literki,żadnych barw,układu strony-tak jakby strona nie wczytywała się do końca???Czy to problem u mnie-z komputerem?Czy coś innego?

Avatar użytkownika
Xanadu
Pabianiczanin
Pabianiczanin
 
Posty: 2198
Dołączył(a): 21 mar 2008, o 16:17
Lokalizacja: Bugaj

Postprzez Xanadu » 5 wrz 2009, o 00:52

Ja w innej sprawie:
Admin mógłby się nieco wysilić i pisać po polskiemu -> czytaj: z polską czcionką.... o.O
Za dużo wymagam? Znowu?

Avatar użytkownika
Owieczka
lewityn - wypływasz na szerokie wody
lewityn - wypływasz na szerokie wody
 
Posty: 1139
Dołączył(a): 14 lis 2008, o 20:11
Lokalizacja: Stare Miasto

Postprzez Owieczka » 5 wrz 2009, o 01:19

Hurra!!! Strona znowu normalna!!!Jezu jak się cieszę!!! Nareszcie można coś poczytać!Obrazek

keczup
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 208
Dołączył(a): 5 lut 2007, o 00:42

Postprzez keczup » 7 wrz 2009, o 07:21

mam komunikat... że nie mozna otwoerzyc miejsca internetowego... korzystam z IE

Avatar użytkownika
kpt_nemo
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 499
Dołączył(a): 3 wrz 2007, o 17:46
Lokalizacja: zewsząd

Postprzez kpt_nemo » 7 wrz 2009, o 11:53

keczup napisał(a):mam komunikat... że nie mozna otwoerzyc miejsca internetowego... korzystam z IE


to znaczy, że najwyższy czas przejść na FireFox'a ;] albo na Opere ;]
Obrazek

keczup
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 208
Dołączył(a): 5 lut 2007, o 00:42

Postprzez keczup » 8 wrz 2009, o 13:53

kpt_nemo napisał(a):
keczup napisał(a):mam komunikat... że nie mozna otwoerzyc miejsca internetowego... korzystam z IE


to znaczy, że najwyższy czas przejść na FireFox'a ;] albo na Opere ;]



ha ha ha .... ha ha ha

nadal pod IE nie chodzi mi portal :mad:
czasem korzystajac w pracy nie mozna niczego innego zainstalowac ;)

BARTOSh
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 452
Dołączył(a): 18 wrz 2007, o 20:21
Lokalizacja: P-ce

Postprzez BARTOSh » 9 wrz 2009, o 09:11

keczup napisał(a):czasem korzystajac w pracy nie mozna niczego innego zainstalowac ;)
jest wersja przenośna Firefox'a ;] ... nie trzeba jej instalować
Obrazek

keczup
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 208
Dołączył(a): 5 lut 2007, o 00:42

Postprzez keczup » 11 wrz 2009, o 08:45

mija kolejny dzień, nadal nie mozna oglądac portalu pod IE... czy zamierzeniem było zmniejszenie liczby oglądających portal ŻP? Jesli tak to gratuluje bo udało się :roll:

BARTOSh
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 452
Dołączył(a): 18 wrz 2007, o 20:21
Lokalizacja: P-ce

Postprzez BARTOSh » 11 wrz 2009, o 18:46

keczup napisał(a):mija kolejny dzień, nadal nie mozna oglądac portalu pod IE... czy zamierzeniem było zmniejszenie liczby oglądających portal ŻP? Jesli tak to gratuluje bo udało się :roll:
a czy Twoim, jako usera IE, celem jest marnowanie czasu koderów i powodowanie spowolnienia rozwoju sieci ? ... eh...


I drobna uwaga co do "zmieniacza" głównych artów - niech resetuje czas do następnej zmiany po wciśnięciu przycisku poprzedni/następny ... bo teraz zmieniam sam oglądany art, a po sekundzie zmienia mi sie na następny... i nie jest to zbyt wygodne.
Obrazek

Avatar użytkownika
Owieczka
lewityn - wypływasz na szerokie wody
lewityn - wypływasz na szerokie wody
 
Posty: 1139
Dołączył(a): 14 lis 2008, o 20:11
Lokalizacja: Stare Miasto

Postprzez Owieczka » 15 wrz 2009, o 00:22

Mam małe pytanko:czemu w Google Chrome strona główna wygląda dzisiaj fatalnie-wszystko znów bez tła rozpirzone po całym ekranie,a na Firefoksiie wszystko jest prawie w najlepszym porządku?

Avatar użytkownika
kpt_nemo
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 499
Dołączył(a): 3 wrz 2007, o 17:46
Lokalizacja: zewsząd

Postprzez kpt_nemo » 15 wrz 2009, o 09:02

Owieczka napisał(a):w Google Chrome strona główna wygląda dzisiaj fatalnie-wszystko znów bez tła rozpirzone po całym ekranie,a na Firefoksiie wszystko jest prawie w najlepszym porządku?


to znaczy, że najwyższy czas przejść na FireFox'a ;] :mrgreen:
Obrazek

Avatar użytkownika
Owieczka
lewityn - wypływasz na szerokie wody
lewityn - wypływasz na szerokie wody
 
Posty: 1139
Dołączył(a): 14 lis 2008, o 20:11
Lokalizacja: Stare Miasto

Postprzez Owieczka » 15 wrz 2009, o 09:11

Ale ja wo;ę Googleeee!!!
A tak poważnie,to zmieniłam ustawienia w przeglądarce i znów wszystko jest w zasadzie OK.

Avatar użytkownika
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posty: 54
Dołączył(a): 1 paź 2006, o 23:47

Postprzez admin » 16 wrz 2009, o 18:13

Strona po aktualizacji. Prosze sprawdzcie, jak to u Was chodzi :)

Avatar użytkownika
Mateusz
lewityn - wypływasz na szerokie wody
lewityn - wypływasz na szerokie wody
 
Posty: 938
Dołączył(a): 4 kwi 2008, o 13:49
Lokalizacja: z kątowni

Postprzez Mateusz » 16 wrz 2009, o 18:49

Podoba mi się to przeskakiwanie w bok głownych artykułów, tak samo zdjęcia.
Klocki są wporzo moim zdaniem tylko jest jeden mały mankament, który nie tylko mnie denerwuje.
BARTOSh napisał(a):I drobna uwaga co do "zmieniacza" głównych artów - niech resetuje czas do następnej zmiany po wciśnięciu przycisku poprzedni/następny ... bo teraz zmieniam sam oglądany art, a po sekundzie zmienia mi sie na następny... i nie jest to zbyt wygodne.

Strasznie to utrudnia czytanie mimo tego, że czytam szybko ;)
Reszta mi pasuje narazie :mrgreen:
Pabianicki Teatr Ognia Na Co-Dzień.

Avatar użytkownika
Owieczka
lewityn - wypływasz na szerokie wody
lewityn - wypływasz na szerokie wody
 
Posty: 1139
Dołączył(a): 14 lis 2008, o 20:11
Lokalizacja: Stare Miasto

Postprzez Owieczka » 16 wrz 2009, o 20:58

Jakże się zdziwiłam ,kiedy właśnie zobaczyłam że strona na reszcie wygląda i działa normalnie!!!Lubię troszkę poczytać co się dzieje w mieście i lubię przeglądarkę,której używam-dla tego uciążliwe było to,że nie mogłam na niej normalnie czytać artykułów ze strony głównej.Mam nadzieję,że tak już pozostanie i nic nie będzie kombinowane.

mooleda
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 154
Dołączył(a): 23 kwi 2009, o 22:31

Postprzez mooleda » 17 wrz 2009, o 08:49

a ja mam nadzieję że zniknie ta reklama która przesłania całe menu...

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sprawy forum



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników

cron