BARTOSh napisał(a):"Postęp nie ma większego wroga niż przyzwyczajenie." ;]
Genialna sentencja. Może wiesz kto to powiedział

BARTOSh napisał(a):"Postęp nie ma większego wroga niż przyzwyczajenie." ;]

O takie właśnie. I jest ładniejszy od zwykłego linka z gołym adresemBARTOSh napisał(a):chyba ze chodzi Ci o [url]alias[/url] ... ale i tak przy tym więcej klepania niż co warto ;]

ja_arek napisał(a):Genialna sentencja. Może wiesz kto to powiedział

BARTOSh napisał(a):ja_arek napisał(a):Genialna sentencja. Może wiesz kto to powiedział
Cała sentencja brzmi:
"Jeżeli jesteśmy do czegoś przyzwyczajeni, sądzimy, że nam się to sprawiedliwie należy. Postęp nie ma większego wroga niż przyzwyczajenie."
A autor to José Martí .... co ciekawe - kubańczyk

pomnóż to przez ilość botów, które każdą stronę odwiedzają setki jak nie tysiące razy...
ile dodatkowych operacji musi wykonać serwer, żeby pokazać Ci podgląd tematu....

racja... ale co mają do tego zapytania do SQLa? to że widzi strone w tekście, to nie znaczy, że nie wykonuje zapytań.Stasiu96 napisał(a):co do botów to się z tobą nie zgodzę, boty widzą tylko sam goły tekst, zobacz sam jak boty widzą forum http://www.domaintools.com/seo-browser/
3 nie... ale 3*1000 odwiedzin przez boty to już troche więcej3 zapytania więcej do sql to nie tak dużo
a tak wgl. to słaby ten wasz serwer, znam większe fora działające na phpbb by przemo i stojące na sharet hostingu i nie miałt takich kłopotów

Adam P. napisał(a):Przydała by się opcja otwierająca wszystkie nieprzeczytane tematy
ale 3*1000 odwiedzin przez boty to już trochę więcej

Adam P. napisał(a):Przydała by się opcja otwierająca wszystkie nieprzeczytane tematy

No właśnie. To też jest ciekawe. Wszedłem tu raz przed południem, kiedy teoretycznie powinno być spokojnie i nie mogłem, bo serwer był już przeładowany (?!)admin napisał(a):coby sie nie przeciazal...

chyba utworzymy jakiegos bug-trackera

Stasiu96 napisał(a):chyba utworzymy jakiegos bug-trackera
To utwórz bo jest jeszcze jeden problem
jak zaznaczam tekst i klikam "cytuj zaznaczone" to przenosi mnie do głównej

A co to za problem?Mateusz napisał(a):cytowac selektywne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników