APEL

Prosimy tu wpisywać propozycje tematów, sugerować zmiany czy zgłaszać błędy i problemy...
Lupus83
 

APEL

Postprzez Lupus83 » 20 mar 2009, o 23:21

Szanaowny Administratorze.
Weźmiesz się w końcu do pracy i ponaprawiasz błędy na stronie i forum? Na każdej przeglądarce, Czy to IE7 IE8 FF lub opera wyskakują jakieś błędy. Wcześniej było ok i nagle wszystko się posypało... Czy twoje umiejętności kończą się na umieszczeniu napisu że strona nie będzie prawidłowo wyświetlana pod tą przeglądarką? Coś takiego nie przystoi w dość poważnym portalu... Popraw się

kaacha
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 199
Dołączył(a): 10 cze 2007, o 10:36
Lokalizacja: Pabianice

Postprzez kaacha » 21 mar 2009, o 19:46

Też myślę, że jest to niedopuszczalne aby admin mówił, że jak nie działa to zmienić przeglądarkę. To nie jest metoda.

Avatar użytkownika
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posty: 54
Dołączył(a): 1 paź 2006, o 23:47

Postprzez admin » 23 mar 2009, o 10:02

Niekoniecznie trzeba zmieniac przegladarke, wystarczy uaktualnic do nowszej wersji. Poza tym mocno popieram zmiane IE na dowolna inna :)
Do pracy uzywam FF, potem testuje na innych. Bledy staram sie usuwac na biezaco, ale nie wszystkie widze, bo kazdy przeciez moze miec inne ustawienia (np. blokowac JS)

Dlatego, jezeli cos nie dziala, to sprawdzcie czy to sie powtarza, i napiszcie maksimum duzo informacji o tym bledzie. Poza tym, mysle nad stworzeniem opcjonalnego uproszczonego layoutu, dzialajacego na kazdej przegladarce i nieuzywajacego JS.

Avatar użytkownika
Adam P.
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu
 
Posty: 277
Dołączył(a): 27 cze 2008, o 21:50
Lokalizacja: Pabianice

Postprzez Adam P. » 23 mar 2009, o 17:25

Ja używam ostatnio chroma i zauważyłem dwa błedy:
1. Nie działa cytowanie selektywne(nie wykrywa zaznaczenia tekstu)
2. Na portalu w w tym okienku co są najwarzniejsze informacje zawsze jeden obrazek jest ucięty.
Obrazek

Avatar użytkownika
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posty: 54
Dołączył(a): 1 paź 2006, o 23:47

Postprzez admin » 23 mar 2009, o 18:18

tak
1 zjdecie jest OK
2 nizej
3 jeszcze nizej
i nie mam pojecia dlaczego... napisalem maila do google przekazujac im link

co do forum to bedziemy zmieniac skrypty, wiec problem moze sie rozwiaze

Lupus83
 

Postprzez Lupus83 » 23 mar 2009, o 22:03

admin napisał(a):tak
1 zjdecie jest OK
2 nizej
3 jeszcze nizej
i nie mam pojecia dlaczego... napisalem maila do google przekazujac im link

co do forum to bedziemy zmieniac skrypty, wiec problem moze sie rozwiaze

Ja używam na zmiane opere 9.64, IE8 oraz FF 3.06.
Oto moje spostrzeżenie:
Generalnie ostatnio mocno się poprawiło jednak pod operą i IE robi się coś takiego:


Powrót do Sprawy forum



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników

cron