Prezydentem Pabianic został Zbigniew Dychto

Maciek
lewityn - wypływasz na szerokie wody

Postprzez Maciek » 1 gru 2006, o 10:36

ponadto te reklamy na budynku są od dobrych 3-4 lat jak nie lepiej (a chyba pamietaja jeszcze moje czasy licealne w tej szkole) :P

kaśka
Piaski - witamy w piaskownicy

Postprzez kaśka » 1 gru 2006, o 11:02

Bosman, No co ty tak się irytujesz :)
żyj chwilą, tu i teraz

kaśka

Postprzez kaśka » 1 gru 2006, o 11:48

Maciek napisał(a):licze na to ze po prezydencie-koperciarzu bedzie taki ktory nie bedzie tylko marionetka, figurantem (na ile czlowieka znam to on sie nie da);

w kazdym razie, nie dam zlego slowa na niego powiedziec, podejrzewam ze kazdy inny rozsadny absolwent "elektryka" rowniez ;)

Tak samo jak mnie musisz Bosman postraszyć Maćka. Nikt nie udowodni, że Berni to koperciarz :cry:
żyj chwilą, tu i teraz

Bosman

Postprzez Bosman » 1 gru 2006, o 14:47

kaśka napisał(a):
Maciek napisał(a):licze na to ze po prezydencie-koperciarzu bedzie taki ktory nie bedzie tylko marionetka, figurantem (na ile czlowieka znam to on sie nie da);

w kazdym razie, nie dam zlego slowa na niego powiedziec, podejrzewam ze kazdy inny rozsadny absolwent "elektryka" rowniez ;)

Tak samo jak mnie musisz Bosman postraszyć Maćka. Nikt nie udowodni, że Berni to koperciarz :cry:

Co racja to racja, ja nikogo nie strasze, tylko inforumuje że ot tak sobie gadanie, bez konkretnego pokrycia jest nie tylko nie etyczne, ale może pociągnąć za sobą sankcje karne.

BOLO
Starówa - witaj starszy forumowiczu

Postprzez BOLO » 1 gru 2006, o 16:22

Sraty pierdaty... a Hubert H. ??

iech sie wezmą za robote a nie po sądach ganiaja...
ioo było was poznac ale albo jestem zbyt głupi aby was zrozumieć albo zbyt mądry aby was cokolwiek nauczyć

kaśka

Postprzez kaśka » 1 gru 2006, o 18:51

Bosman wyluzuj, proszę :) Zobacz co się dzieje. Dziś już się podzielili i ułozyli i w powiecie, i w mieście. Dychciak to porządny chłop, ale sam Dobrzynki kijem nie zawróci. Do pomocy będzie wielu chętnych?! Ja tak jak i ty to z bliska obserwuję i w cuda to ja już nie wierzę. Trzeba by wszystkich urzędasów wyprowadzić z ratusza, by w tym mieście zrobiło się wreszcie przyjemnie. Ale tego może doczekają nasze wnuki, oczywiście jak dobrze pójdzie :?
żyj chwilą, tu i teraz

Bosman

Postprzez Bosman » 1 gru 2006, o 19:07

Kaśka, cokolwiek by nie zrobić, co mogło by przynieść korzystne rezultaty dla Miasta Pabianic, wielu osobom by się nie podobało, nie będę tu pisał co ja bym chciał zrobić, bo raczej były by to kontowersyjne decyzje. I właśnie przez to wiele rzeczy nie można zrobić.

kaśka

Postprzez kaśka » 3 gru 2006, o 00:22

Wkurza, że wciąz te same twarze tylko w innej konfiguracji. Jak ktoś się raz dorwie do koryta i poczuje moc kasy z budżetu i rozkosz nic nie robienia, to trudno mu odejść i zrezygnować z brania kasy za nic. Taki radny Kopias (kiedyś LPR) przez 4 lata nic nie robił, a ludzie i tak go wybrali. Chyba tylko po to, by znów brał co miesiąc 600 zł za siedzenie na krześle. Towarzysz Lorenczak i doktor Lesman to następne tuzy Rady Miejskiej. Chciałabym zobaczyć twarze ludzi, którzy na nich głosowali. Pewnie mają ten sam wyraz inteligencji w oczach :) To smutne, że co 4 lata podniecamy się, żeby wybrać mądrych i pracowitych, i co roku "wybieramy" podobnych. Dlatego coraz trudniej mi odnależć w sobie szacunek dla urzędników :x
żyj chwilą, tu i teraz

BOLO

Postprzez BOLO » 3 gru 2006, o 01:01

boimy sie nowego .,.....
ioo było was poznac ale albo jestem zbyt głupi aby was zrozumieć albo zbyt mądry aby was cokolwiek nauczyć

kaśka

Postprzez kaśka » 3 gru 2006, o 13:04

Dokładnie Bolo. Ludzie boją się nowego :)
żyj chwilą, tu i teraz

BOLO

Postprzez BOLO » 3 gru 2006, o 16:16

qrde ale ja mądry jestem.... a do tewgo jaki skromny....

Po co sie pchać w nowe nieznane skoro wiemy co by ło i co bedzie wiec nie zmieniamy rządzących....

Bosman

Postprzez Bosman » 9 sty 2007, o 22:20

kaśka napisał(a):Jeszcze się chłopcy zdziwicie, jak Dychciak wam wstydu narobi. A kto mu dorzucił troche kaski do wyborów? Podobno Furman z Aflopy. Zresztą jego baner wisi na "elektryku". Można sprawdzić. Furman jak przystało na biznesmena bedzie chciał rewanżu, bo on nic nie robi bezinteresownie. Trzeba tylko cierpliwie poczekac. Nie ma nic darmo panowie. :roll:

Kacalak ponoć stara się na wiceprezydenta. Kacalak pracuje w "Aflofarmie", prace znalazł tam od razu gdy stracił ją w "MZK".
Dane - Szukane 8)
Reszta jest milczeniem.

Poprzednia strona

Powrót do "Spieprzaj dziadu..."