Dawid -PL napisał(a):Chciałem się dowiedziec jakie jest wasze zdanie na ten temat i co wy chcielibyście zmienic w naszym mieście.?
Dawid -PL napisał(a):Proszę zrozumiec przy załatwianiu tak wielu spraw zawsze może zdarzyc sie pomyłka. Przepraszam.

ja_arek napisał(a):Jeżeli tak wyobrażasz sobie personifikację ideałów lewicowych to jest to dla mnie masakra.

Dawid -PL napisał(a):Dlaczego pan sądzi że PL idzie do wyborów z diabłem? My nie chcemy byc dla nikogo wrogiem, ewentualnie dla LiD konkurencją. Wrogiem jesteśmy dla prawicy.
Dawid -PL napisał(a):Odpowiadam: Taka jest ustawa o wynagradzaniu posłów, premierów itd. że za swoją pracę otrzymują pieniądze. Taka jest ich praca i powinni byc dobrze wynagradzani. Jestem ciekaw czy pan bedąc premierem robił by cos za darmo? Raczej nie, a jeśli tak to raczej jest to niewiarygodne. P.Leszek Miller zrobił w Polsce dużo rzeczy które w tamtym czasie były konieczne.
Dawid -PL napisał(a):Owszem mówię jasno że były rzeczy które nie powinny miec miejsca. Ale w każdym rządzie takie sytuacje się zdarzają.
Dawid -PL napisał(a):Ja wierzę w głęboki sukces PL w wyborach do europarlamentu jak i w samorządowe i parlamentarne. Lewica w samorządach jest potrzebna. Potrzebni są ludzie którzy bedą dbali o interesy mieszkanców naszego miasta. Wierzę w mój sukces jak i innych kandydatów PL do samorządu w naszym mieście. Trzeba włożyc dużo pracy ale jestem pewien że uda się to napewno. Myślę że nam się uda wygrywac nie jedne wybory.
Dawid -PL napisał(a):LPR według pana lewicowa
LPR partią lewicową nigdy nie była i nie jest. Jestv to partia o skrajnie prawicowych poglądach które dla mnie są fanatyczne. Owszem wprowadzenie becikowego itd. jest ich zasługą ale pozatym nie zrobili nic. R.Giertych uważam przewrócił edukację do góry nogami i nic konkretnego nie zrobił. Jeśli pan widzi tak wielkie zasługi LPR to dlaczego nie weszli do sejmu? Czy panu podobało się zachowanie posłów LPR wywodzących się w zasadzie z Młodzieży Wszechpolskiej. Mowa tu o pośle Wierzejskim itd.
Dawid -PL napisał(a):Owszem Piotr Stępien jest znany z różnego typu kontrowersyjnych rzeczy

Dawid -PL napisał(a):Owszem Piotr Stępien jest znany z różnego typu kontrowersyjnych rzeczy.
Powrót do "Spieprzaj dziadu..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników