Dychto słabo się cenisz więcej od ciebie mają.
Żegnaj włókniarzu, V liga cię czeka, cóż miasto na nic nie ma pieniędzy.
My wierzymy.

grzeszek napisał(a): Oczywiście zakładam, że ci goście znają się na tym co robią.
fuj, nie chciałbym, żeby w gazetach pisali o mnie z nazwiska ile zarabiam
grzeszek napisał(a):
fuj, nie chciałbym, żeby w gazetach pisali o mnie z nazwiska ile zarabiam

. Jak zobaczę, że mniejsze, to uwierzę. Jesli takie same, to nikt się nie podejmie takiej roboty za mniej. Bo by sobie w brodę pluł całe życie, że gdzie indziej lepiej by zarobił. A żona by żyć nie dała takiemu człowiekowi. ("A MÓJ kolega w Zgierzu dostaje 8 tys. a ty tu, w Pabianicach za to samo 4 tys.?!!!"

grzeszek napisał(a):A jakie sa pensje na podobnych stanowiskach np. w Zgierzu, czy podobnych miastach. Hej, dziennikarze śledczy. Jak zobaczę, że mniejsze, to uwierzę.
grzeszek napisał(a): Jesli takie same, to nikt się nie podejmie takiej roboty za mniej. Bo by sobie w brodę pluł całe życie, że gdzie indziej lepiej by zarobił. .
grzeszek napisał(a):A żona by żyć nie dała takiemu człowiekowi. ("A MÓJ kolega w Zgierzu dostaje 8 tys. a ty tu, w Pabianicach za to samo 4 tys.?!!!"
Jak znam życie, to w wynagrodzenie na stanowiskach będących partyjnym łupem jest też wliczona składka na lewe fundusze partii. Na zasadzie - masz posadkę ale za to płać 10% miesięcznie.

grzeszek napisał(a):Ja po prostu podchodzę do sprawy bez emocji. Nie zazdroszę człowiekowi, że znalazł sobie lekką robote za 8 tys. brutto.
grzeszek napisał(a):Pisałem też że wyrzucaniem pieniędzy sa dopłaty do sportu zawodowego, bo żadnych korzyści z tego nie ma tylko zwykła hucpa i radośc cwaniaków.
grzeszek napisał(a):Ale pisze bez emocji. Tylko racjonalnie myślę co zrobic aby coś poprawić.
[...] Ty krzyczysz tylko jak na wiecu. Pokrzyczysz, pokrzyczysz i ci ulzy. I co z tego. Nic.
grzeszek napisał(a):Nie obchodzi cię jak jest w Zgierzu ? Błąd. Bo to jest bardzo ważny argument. Nie obcodzi cię co mysli zona tego gościa ? To błąd. Bo to jest rzeczywistość i żeby ja zmieniać najpierw trzeba poznac jak działa.

grzeszek napisał(a):Miasto nie powinno mieć spółek, powinno je sprzedać i wtedy nikogo by nie obchodziło ile zarabia prezes.

Powrót do "Spieprzaj dziadu..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników