Bosman102 napisał(a):Wtrącę link na początku-
http://fakty.interia.pl/prasa/news/pis- ... ,852722,16
Mam nadzieje że i u nas zlikwidują ten cały powiat.
Oczywiście Panowie Radni, to nasz kochany Pis, popiera, którego i ja jestem entuzjastą.
W kampanii Dychto o tym nawet mówił, by część zadań Powiat-Miasto połączyć, Haburze to nie za bardzo odpowiadało, bo przecież układ musi mieć wszystko, albo nic.

Bosman102 napisał(a):tu jest droga miejska tu powiatowa, a robić jak rzekł Ferdynand Kiepski nie ma komu. Wszak bardziej by się opłacało aby powiat wchłonął miasto Pabianice, i wówczas to by miało sens.

kaśka napisał(a):Jak na razie to powiat pracuje, bo Habura zagonił ludzi do roboty, a w mieście... trwa bal.

kaśka napisał(a): Jedyny sukces prezydenta to dowiedzenie 23 czy 26 wigilii. M

Bosman102 napisał(a):No właśnie i jak Pabianiczanie mogli głosować na taką Rendecką.
Ja takiego wiceprezydenta jak Rendecka, która nic nie robiła jeszcze nie widziałem

Sebastian napisał(a):Bosman102 napisał(a):No właśnie i jak Pabianiczanie mogli głosować na taką Rendecką.
Ja takiego wiceprezydenta jak Rendecka, która nic nie robiła jeszcze nie widziałem
Co ma piernik do wiatraka ...
Odnoszę wrażenie, że to forum internetowe jest dla Ciebie płaszczyzną służącą rozładowaniu życiowych frustracji i napięć ... naprawdę warto czasem wyluzować bo można umrzeć przed czterdziestką ...

Bosman102 napisał(a):Po prostu Pan Prezydent Dychto został wybranym w wolnych i demokratycznych wyborach. Można teoretyzować iż wygrał dlatego, że jest pracowity, a inni kandydaci byli mniej pracowici.
Bosman102 napisał(a):Drogi 32-latku, nie myślę jeszcze o tym czy dożyje czterdziestu lat czy nie!

kaśka napisał(a):Jak na razie to powiat pracuje, bo Habura zagonił ludzi do roboty, a w mieście... trwa bal.

Powrót do "Spieprzaj dziadu..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników