koalicja na siłę

jasiu
Starówa - witaj starszy forumowiczu

koalicja na siłę

Postprzez jasiu » 11 lip 2007, o 08:38

nie mogę już na to wszystko patrzeć. przed wyborami jarek kaczyński mówił, że nigdy w życiu nie spiknie sie z lepperem. kłamał. mówił, że jeżeli jego brat zostanie prezydentem on nie będzie premierem. kłamał. mówił o tanim państwie. kłamał. a teraz jest tak przestraszony , że boi się upomnieć rydzyka, który obraził jego brata i bratową, boi się przedwczesnych wyborów. generalnie wszystkiego się boi. nie jestem związany z pisem, ale i tak jest mi wstyd i dziwię się, że co poniektórzy członkowie pisu, trwają w swojej partii.

Maciek
lewityn - wypływasz na szerokie wody

Postprzez Maciek » 11 lip 2007, o 09:18

każdy u korytka siedzi a kaczor już 2x Polske sprzedal tym co uzyskali ledwie tysiace glosikow w skali kraju... cala ta maskarada z Lepperem (przeciez spreparowali materialy - CBA dalo dupy zreszta nie po raz pierwszy) a to wszystko jak dla mnie po to by odwrocic i zakopac problem niewygodnej wypowiedzi przywodcy sekty torunskiej i pielegniarek;

jedno trzeba jednak przyznac - PIS na tym szczeblu centralnym jest perfekcyjny w... wynajdywaniu tematow zastepczych :twisted: a konta politykow SLD w Szwajcarii ?? :roll: ucichlo, ale wroci jak znowu inne gowno niesmaczne dla Kaczorow wyplynie za bardzo na wierzch
Sprzedam zestaw Core 2 Duo E4300, Abit AB9 Pro, BigTyphoon 120VX, 4GB Geil Ultra DDR2

Bosman

Postprzez Bosman » 11 lip 2007, o 18:10

Chłopie a co myślisz że wybory będą?
Analizując jest sprawa prosta przez tą kadencje jeden poseł wyciągnie jeszcze z 300 tysięcy.
Są posłowie zarówno w samoobronie jak i w platformie czy w sld, którzy już nigdy posłami być nie będą.
Mają już kredyty na dom itd. i nie będą głosować za samorozwiązaniem sejmu.
Maciek napisał(a):jedno trzeba jednak przyznac - PIS na tym szczeblu centralnym jest perfekcyjny w... wynajdywaniu tematow zastepczych :twisted: a konta politykow SLD w Szwajcarii ?? :roll: ucichlo, ale wroci jak znowu inne gowno niesmaczne dla Kaczorow wyplynie za bardzo na wierzch

Ja by dodał jeszcze że IV władza to dziś jest I władza.
Gdyby nie media, siły by ten rząd takiej nie miał.

grzeszek

Postprzez grzeszek » 13 lip 2007, o 13:48

Oj skłamał, Jarek skłamał, tyle razy skłamał, oj! be ten Jarek. Oj! popłaczę się zaraz i powiem pani. I kto mi teraz nosek wytrze ?

A tak poważnie: Jarek to pierwszy facet z jajami. Jedyne co źle ostatnio zrobił, to, że nie pogonił pielęgniarek z chodnika. Motłochowi nie wolno ulegać.

jasiu

Postprzez jasiu » 13 lip 2007, o 15:54

grzeszek napisał(a):Oj skłamał, Jarek skłamał, tyle razy skłamał, oj! be ten Jarek. Oj! popłaczę się zaraz i powiem pani. I kto mi teraz nosek wytrze ?

A tak poważnie: Jarek to pierwszy facet z jajami. Jedyne co źle ostatnio zrobił, to, że nie pogonił pielęgniarek z chodnika. Motłochowi nie wolno ulegać.

no proszę cię facet z jajami, który mieszka z matką i nie ma własnego konta w banku. najlepiej nakłamać , a później do mamusi pod sukienkę. widzę, że niektórzy popierają takie metody.

strasznik

Postprzez strasznik » 13 lip 2007, o 22:18

niech se mieszka z mamusią, ale w tym wieku :oops: do żadnej porządnej roboty by go nie przyjęli, a tu w strukturach rządowych :mrgreen: wsio można, same ... (spójrzcie TU się dowiecie :lol: i jeszcze jeden TUtej, chłopaki do wzięcia, a ONa do wzięcia :-D

Bosman

Postprzez Bosman » 14 lip 2007, o 04:44

Anita Błochowiak sama wiec czego chce od życia chociaż?

Powrót do "Spieprzaj dziadu..."