przez Nija » 14 sie 2007, o 04:10
A w cholerę z nią. ZAPAMIĘTAĆ NIC NIGDY nie zrobiła dla miasta poza aferą kiblową w sejmie (żenua) i więcej baby z dysmózgowiem nie popierać, bo ma nas w dupie.
A w sumie to ta pseudo posłanka z "Samoobrony" jest? Czy innych sprzedajnych i przesiąkniętych korupcją partii? Bo już nawet nie chce mi się śledzić w wiadomościach losów złodziejskich, przekupnych i ciągle od nowa wmawiającym nam, że wsio jest OK partii.
Normalnie żałosne i jak gadam na skype z rodziną w Anglii to oni nie kumają o co chodzi i jak można takich [.......] na posłów wybierać a na moje stwierdzenie, że nigdy bezpośrednio owej baby, która nosi siatki pełne piwa i [.......] nie wybierałam i nie mam zamiaru, słyszę śmiech i stwierdzenie, że w TYM KRAJU to jest normalne i dawno powinnam juz się przyzwyczaić, a jak nie mogę, to w Notthingam rodzina czeka i twierdzi, że tam jest normalnie.
[.......]
[część tekstu usunięta - przekroczenie regulaminu]
Ostatnio edytowano 20 sie 2007, o 13:25 przez
Nija, łącznie edytowano 1 raz
"Słowo jest magią wielką w samym sobie. Nieokreślonym czarem mogącym dać lub zabrać wiele Tobie.To, co oczywiste dla idioty, nie jest warte mego zachodu. " - o Słowie.