Rezonans magnetyczny

Co sądzicie o pabianickiej słuzbie zdrowia, gabinetach prywatnych i lekarzach...
rhode4321
Starówa - witaj starszy forumowiczu

Rezonans magnetyczny

Postprzez rhode4321 » 24 sty 2011, o 22:15

Witam
Czy jest mozliwosc rezonansu magnetycznego w Pabianicach? Chodzi mi o badanie odplatne, prywatnie, bez czekania.
Pozdrawiam
Warto codziennie pić lampkę wina, aby mieć zdrowie ...pić wódkę

magie
Piaski - witamy w piaskownicy

Re: Rezonans magnetyczny

Postprzez magie » 25 sty 2011, o 20:19

Z tego co się orientuję taka możliwość jest w przychodni na ul. Mariańskiej - PRO MED

Mylea

Postprzez Mylea » 2 lut 2011, o 14:47

Odradzam wykonywania badania na ul. Mariańskiej. Odradziła mi to Neurolog u której się leczę i wypisując skierowanie na rezonans magnetyczny powiedziała: "Tylko nie w Pabianicach, bo to dojazdowe badanie, a mnie chodzi o kontrastowy, jasny i prawidłowy wynik badania."

dorota7501

Postprzez dorota7501 » 2 lut 2011, o 23:51

Z całą pewnością polecam wykonanie rezonansu na Mariańskiej. Ja miałam tam robione to badanie i jestem bardzo zadowolona, tym bardziej że w Pabianicach jest znacznie taniej niż w Łodzi...

rhode4321

Rezonans magnetyczny

Postprzez rhode4321 » 3 lut 2011, o 21:22

Zrobilem badanie w Lodzi. Szybko milo i przyjemnie. Opis wydrukowany i zdjecia na plycie CD wyslane poczta doszly po 2 dniach.
Podczas oczekiwania na badanie obserwowalem ,,przygode,, jednej z klientek. Nie wiem jakie miala miec badanie, ale podeszla do ,,recepcji,, i chciala zaplacic, tak jak chyba bylo uzgodnione wczesniej? telefonicznie? okolo 490 zlotych. Panie zawolaly lekarza i lekarz milym glosem poinformowal ze niestety musi byc rezonans z kontrastem i cena wzrasta...do 870 zl. Szok. Kobieta na szczescie miala pieniazki.
Ja zaraz po niej podlecialem do recepcji z zapytaniem czy tez mam z kontrastem ;-) Na szczescie nie. Zalamalbym sie ;-)
Warto codziennie pić lampkę wina, aby mieć zdrowie ...pić wódkę

Powrót do Służba zdrowia