Bylam zapisana na Wyspianskiego do dr Ziebińskiej -nie jest zła ale antybiotyki ciagle i tylko co to masa skierowan do specjalistó. Moze dla kogos to jest plus jednak ja nie lubie lazic ciagle po lekarzach i do tego wszedzie trzeba płacic by sie dostac. Do tego ciagly strach i takie mysle przewrazliwienie?? Momentem decydujacym podizekowania z uslug tej przychodni byla 40st, temperatura mojego niespelna 2 letniego synka (lejacego si eprzez rece, zadne leki nie byly w stanie obnizyc jej). - doktor Iciek-Kawiatkowska odmowila zbadania dizecka -bo pracuje do 18.00 a ma przeciez jeszcze pacjentow i wczesniej sie nie wyrobi ...doradzila -od 19 jest pogotowie jzu czynne
Zmieniłam na polecana prze zkolezankę Kaczmarek (troche sceptycznie do niej podeszlam) al ejestm zadowolona. Przyjmuje w przychodni, nigdy nikomu nie odmowila zbadania dziecka nawet niezapisanego, dodatkowo moz epodjechac od domu. Nie faszeruje antybiotykami i co wazne jest dostepna pod telefonem komorkowym a newet DOMOWYM! Jelsi przychodnia zamknieta a stan jest powazny to moze nawet przyjac u siebie w domu.
Do teog dizeci lubia ta "ciocie" a to lizak a to naklejeczka
POLECAM
DLa matki malego dizecka jest bardzo wazne by miec poczuci ebezpieczenstwa ze gdyby coś sie działo to moze zawsze zadzwonic i sie doradzic.
POZDRAWIAM I POLECAM