Pediatrzy

Co sądzicie o pabianickiej słuzbie zdrowia, gabinetach prywatnych i lekarzach...
admin
Site Admin
Site Admin

Pediatrzy

Postprzez admin » 8 mar 2007, o 17:56

Poniewaz mam male dziecko, chcialbym wiedziec, ktory pediatra jest godny polecenia. Jakie lekarze stosuja praktyki, czy lecza homeopatia, jak dokladnie przerowadzaja wywiad itp...

Michał
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu

Postprzez Michał » 8 mar 2007, o 20:31

Ja jestem od 5 lat bardzo zadowolony z doktor Kaczmarek na Wileńskiej. Nie szprycuje dziecka antybiotykami bez sensu, bardzo mądre podejście do dzieci. moja córcia jak miał pójść do innego lekarza bo p. doktor była chora to był bunt i płacz, bo ona do innej p. doktor nie pójdzie.
A poza tym powtarzam, że PSM należy rozbić na mniejsze spółdzielnie.

Niki

Postprzez Niki » 14 mar 2007, o 21:19

znam i zgadzam się z tą opinią!

77Madzik
Piaski - witamy w piaskownicy

Postprzez 77Madzik » 30 paź 2007, o 14:52

Bylam zapisana na Wyspianskiego do dr Ziebińskiej -nie jest zła ale antybiotyki ciagle i tylko co to masa skierowan do specjalistó. Moze dla kogos to jest plus jednak ja nie lubie lazic ciagle po lekarzach i do tego wszedzie trzeba płacic by sie dostac. Do tego ciagly strach i takie mysle przewrazliwienie?? Momentem decydujacym podizekowania z uslug tej przychodni byla 40st, temperatura mojego niespelna 2 letniego synka (lejacego si eprzez rece, zadne leki nie byly w stanie obnizyc jej). - doktor Iciek-Kawiatkowska odmowila zbadania dizecka -bo pracuje do 18.00 a ma przeciez jeszcze pacjentow i wczesniej sie nie wyrobi ...doradzila -od 19 jest pogotowie jzu czynne :evil:

Zmieniłam na polecana prze zkolezankę Kaczmarek (troche sceptycznie do niej podeszlam) al ejestm zadowolona. Przyjmuje w przychodni, nigdy nikomu nie odmowila zbadania dziecka nawet niezapisanego, dodatkowo moz epodjechac od domu. Nie faszeruje antybiotykami i co wazne jest dostepna pod telefonem komorkowym a newet DOMOWYM! Jelsi przychodnia zamknieta a stan jest powazny to moze nawet przyjac u siebie w domu.
Do teog dizeci lubia ta "ciocie" a to lizak a to naklejeczka :mrgreen:

POLECAM

DLa matki malego dizecka jest bardzo wazne by miec poczuci ebezpieczenstwa ze gdyby coś sie działo to moze zawsze zadzwonic i sie doradzic.

POZDRAWIAM I POLECAM
Obrazek
Jesteśmy odpowiedzialni za to, co oswoiliśmy!!
OBEJRZYJ I WYSTERYLIZUJ!

aru1

Postprzez aru1 » 11 mar 2009, o 13:29

a ja bardzo polecam dr paradowską w eskulapie. lepszego lekarza nie znajdziecie

syzia

Postprzez syzia » 16 mar 2009, o 12:08

Ja nie mam żadnych problemów z doktor Ziembińską i nie daje ciągle antybiotyków ani skierowań do szpitala mojemu synowi. Mam do niej numer na komórkę i nigdy mi nie domówiła pomocy
Sylwia84

Powrót do Służba zdrowia