przez luca » 3 cze 2009, o 12:50
Przychodnia dla dorosłych jest nowa,więc jeśli chodzi o wygląd to jest estetycznie i czysto. Natomiast co do lekarzy, ja jestem zapisany do lek.med. M.Koprowskiej i bardzo sobie ją chwale. Przy każdej wizycie można się pośmiać i pani doktor jest bardzo miła. Jeśli chodzi o zakres merytoryczny także wie co i jak, wiem, gdyż nawet często odwiedzam panią doktor i zawsze przepisuje dobre leki. Dobrym lekarzem jest tam jeszcze lek.med.R.Mikołajczyk(?) byłem u niej ze 2 razy i także wydała mi się konkretna. Co do reszty to nie polecam, lek.med.B.Trzeciak to ortopeda, i dziwi nie bardzo, że przyjmuje wszystkich jak idzie, wiem, wiem lekarz powinien mieć pojęcie o każdej dziedzinie medycyny, ale skoro ma spec.to raczej wokół niej się powinna poruszać i leczyć.
Badania są bezpłatne.
Płatny jest stomatolog, średnio 100zł/plomba, natomiast nie chodzę do tego lekarza, na początku się tylko spytałem co i jak, ale zrezygnowałem.
A i jeszcze jedno, do lekarzy rodzinnych (Koprowska i Mikołajczyk (?)) wcale nie jest aż tak łatwo się zapisać, ja średnio czekam do tyg, zdarza się, że jesienią, zimą nawet dwóch, ale przy nagłych wypadkach dr Koprowska zawsze przyjmie, wiem z doświadczenia.
Pielęgniarki są miłe, ale za jedną nie przepadam, bo co by nie miała zrobić to zawsze stęka i minę zrobi jakbyś nie wiadomo co od niej chciał;/ eh