Naprawdę dobry i godny polecenia jest dr. Bajer. Myślę, że przyjmuje jeszcze w szpitalu miejskim ale jak nie, to ma aptekę na brackiej, tam pomiędzy wieżowcami i tam tez chyba mieszka. Ale nie jestem pewien czy u siebie przyjmuje.
Jesli chodzi o lekarza laryngologa polecam dra Godlewskiego. Jest to wg mojej opinii lekarz, ktory nie jest nim z przypadku. Rozpoznal u mnie chorobe, ktorej nie mogli dopatrzec sie inni lekarze, m.in. p. Bajer i p. Sikora. Jestem mu naprawde wdzieczny i polecam go innym.
Jakby nie było wszyscy lekarze interniści i rodzinni jak się pytałem o laryngologa mówią: o dr Bajerze, przyjmuje w Pabian-Medzie, sam u niego kilka razy byłem i zawsze byłem zadowolony z obsługi medycznej. A i pan doktor żartobliwy jest, więc czasami się mordka uśmiechnie.
dr Godlewski, uratował mi życie kiedy byłem mały! a teraz też znajomi się u niego leczą i jest OK:) może nie jest to człowiek pierwszej młodości...ale na pewno dobry i doświadczony lekarz!
Tak, tak, p. dr Godlewski przyjmuje gdzieś koło Strzelnicy, ma gabinet przy swojej prywatnej posesji. (Mam na myśli którąś z tych uliczek prostopadłych do ul. Wiejskiej)