przez pusia_20 » 9 paź 2008, o 09:57
I dobrze ja już dawno się przeniosłam i to nie daleko teraz umawiam się na godzinkę miła obsługa i lekarze super jak byłam w Pabian medzie musiałam się kilka miesięcy prosić o skierowanie do neurologa, które dostałam dopiero od nowego lekarza, który na dzień dobry kazał mi zrobić komplet badań a nie jak moja była doktórka cytuję " nie wiem, co pani jest jak stany omdlenia nie przejdą niech pani przyjdzie za pól roku" super już nie mówiąc, że często się zdarzało, że moja karta trafiała, do kogo popadnie i czekając w jednej kolejce 2 godziny okazywało się ze lekarz nie ma mojej karty, bo pielęgniarka zaniosła do kogoś innego i znowu musiałam czekać 2 godzinki w następnej kolejce, więc uznałam basta i teraz jestem bardzo zadowolona nic nie płacę i czekam w kolejce 5 min, bo przede mną jest jedna osoba, jeśli w ogóle ktoś jest, już nie mówiąc o paniach w tak zwanych okienkach Pabian medzie jak by czas się zatrzymał panie uważają, że pacjent to zło konieczne. Jak to jest, że kilka set metrów dalej jest przychodnia prywatna gdzie ludzie leczą się za darmo i jest miła atmosfera nie ma bałaganu i wszystko można załatwić, odpowiedz jest prosta zarządzanie i to nie jedyna taka przychodnia w Pabianicach, Wystarczy popatrzeć i pomyśleć tu chodzi jedynie o to ze oni się boją, bo w państwówce mogą wszystko a prywatne przychodnie kontrolują swoich pracowników tu nie ma, że pani doktor spóźnia się godzinę, bo taki ma kaprys,albo musi porozmawiać sobie z koleżanką gdzie w tym czasie cały korytarz zawalony jest jej pacjentami i te teksty pielęgniarek w telewizji oburzonych, że nikt z nimi nie rozmawiał a kim ona jest prezesem jakimś, od kiedy to rozmawia się z pracownikami o takich rzeczach już widzę mojego byłego prezesa, który zaprasza mnie do biura i mówi wie pani, co zastanawiam się czy nie sprzedać mojej firmy pewnej spółce zagranicznej? Co pani na to? Jaka paranoja!!! Zachowują się jak by były pępkiem świata
Lusia