Promocja „Jedyna taka oferta" w sieci Era z pakietami 120 minut (do wszystkich sieci) lub 300 minut (do sieci Era lub do sieci stacjonarnych) w cenie 45 zł.!
o ile dobrze zrozumiałem regulamin:czyli owe 15 zł wg. tego zupełnie przepadaW przypadku niewykorzystania Pakietu Złotówek przed upływem terminu ważności połączeń wychodzących (czyli w tym wypadku te 90 dni), niewykorzystana wartość Pakietu Złotówek zostaje anulowana i nie może być wykorzystana po kolejnym Doładowaniu konta.
ale swoją drogą to sieć ta moim zdaniem nie jest dla emerytów którzy codziennie będą sprawdzać ile im na koncie zostało
tylko dla tych którzy aktywnie korzystają z telefonu
Maciek napisał(a):e swoją drogą to sieć ta moim zdaniem nie jest dla emerytów którzy codziennie będą sprawdzać ile im na koncie zostałotylko dla tych którzy aktywnie korzystają z telefonu

Bosman napisał(a):[ Dodano: Sro 09 Maj, 2007 ]
a nawet jest lepiej w erze bo nie doczytałem dokładnie są nowe taryfy i za 45 zł jest 120 minut do wszystkich to chyba najlepsza oferta na rynku, w plusie za podobną sumę jest mniej niż połowa minut.
przecież już o tym wspomniałem
7 maja 

Maciek napisał(a):Bosman, Ty czytasz inne posty w tym wątku czy tylko swoje ?przecież już o tym wspomniałem
7 maja

opłacalny dla tych co mają tam konta i z nich doładowują (niby mam ale jakoś nie miałem do nich przekonania). Za tydzień przechodzę z zachowaniem numeru do PLAY (opcja prepaid) - po 4 świetnych latach w IDEI i 2 [tfu!] latach w ORANGE.

Maciek napisał(a): i trochę szkoda że operator z którego w sumie byłem zadowolony jeśli chodzi o jakość usług i obsługi (i do czasów istnienia IDEI - również i cen) zraził mnie do siebie takim zachowaniem i niekompetencją (sądzę że celową by ludzi zniechęcić) do tego by przedłużać z nimi umowę na drugim rachunku....

grzeszek napisał(a):Lepsze traktowanie klientów zaczyna sie pewnie gdzies od rachunkow po pare tysięcy zl miesięcznie. A jak ktos płaci 50 zł na miesiac, to Plus czy srus co za róznica.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników