Oddam za trzy ciechany przeniczne. Może komuś trzeba dużej roślinki. Jak nie znajdzie się chętny to roślinke trzeba będzie wyrzucić.

Tylko gdzie ja go postawię... W pracy chyba będę trzymać... Ostatniego wpierdzielił mi Behemot (czytaj: mój kot). Napisz jaki gruby ma pieniek? 

ewa napisał(a):Ojoj, uwielbiam grubosze. Cudowny jest, ja go chcęTylko gdzie ja go postawię... W pracy chyba będę trzymać... Ostatniego wpierdzielił mi Behemot (czytaj: mój kot). Napisz jaki gruby ma pieniek?

Ja miałam też z cienkim pieńkiem, a wolałabym takie fajne mini drzewko. Podobno można go tak wyhodować, żeby był gruby...

ewa napisał(a):No problem właśnie z miejscem dla niego...Ja miałam też z cienkim pieńkiem, a wolałabym takie fajne mini drzewko. Podobno można go tak wyhodować, żeby był gruby...

Niestety było już wszystko umówione zanim wykazałaś zainteresowanie ową roślinką.Mogę tylko powiedzieć w ramach pokuty,czy też zadośćuczynienia,że w sobotę na dużym rynku stoi pani,która do zakupionego kaktusika dorzuca min.grubosze za free.A wyżej wymieniony kwiatek będzie ozdobą w pokoju dzieciaków 
Jakiś mały by się przydał roślinek, żeby stał wysoko, poza zasięgiem kota. Myślałam o gruboszu albo aloesie. Moja trzmielina dziwnie się zachowuje...

Jak chcesz-to wramach rekompensaty mogę Ci dać jeden Aloes Mam dwa,więc mogę się z Tobš podzielić.Tylko będziesz musiała przesadzić go do innej doniczki-bo po wizycie na działce jego doniczka jest niestety mocno nieciekawa.ewa napisał(a):Hihi, w domku by go zjadł kot, a w pracy byłoby mu smutno, więc dobrze trafiłJakiś mały by się przydał roślinek, żeby stał wysoko, poza zasięgiem kota. Myślałam o gruboszu albo aloesie. Moja trzmielina dziwnie się zachowuje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników