Zmiana tytułu działu

Krótkie rozmowy o pabianickiej polityce...
michal7187
Starówa - witaj starszy forumowiczu
Starówa - witaj starszy forumowiczu

Zmiana tytułu działu

Postprzez michal7187 » 12 kwi 2010, o 10:26

Wobec tragedii narodowej, proponuję zmianę oznaczenia tego działu, gdyż obraża ona tragicznie zmarłego prezydenta III RP.

M
Piaski - witamy w piaskownicy

Re: Zmiana tytułu działu

Postprzez M » 12 kwi 2010, o 11:05

A w ktorym miejscu obraza?

Xanadu
Pabianiczanin
Pabianiczanin

Zmiana tytułu działu

Postprzez Xanadu » 12 kwi 2010, o 11:16

Facet sam sobie ten wstyd przyniósł. Nie zapominaj, że to cytat z jego własnych słów, choć muszę przyznać, że trochę nie przystoi na nazwę całego działu.

orkzwiadowca

Postprzez orkzwiadowca » 13 kwi 2010, o 12:18

Xanadu Ty sobie wstyd przynosisz. Obserwuje to forum i widzę jakiego to mentora udajesz. Swoimi tekstami wyprosiłeś już kilkadziesiąt osób z tego forum. Osiągnij w połowie to co prezydent to pogadamy, póki co na 3 zmiany zasuwasz.
Proponuje jako zmiane przy nicku podawać wiek, wykształcenie, i co kto robi.

Xanadu
Pabianiczanin
Pabianiczanin

Postprzez Xanadu » 13 kwi 2010, o 15:38

orkzwiadowca napisał(a):Swoimi tekstami wyprosiłeś już kilkadziesiąt osób z tego forum.
Przykłady, przykłady. Nie szalej, podaj kilkanaście.

Owieczka
lewityn - wypływasz na szerokie wody

Zmiana tytułu działu

Postprzez Owieczka » 14 kwi 2010, o 09:01

Xanadu napisał(a):Przykłady, przykłady. Nie szalej, podaj kilkanaście.

Xan- normalnie jesteś powalający :lol:

Xanadu
Pabianiczanin
Pabianiczanin

Zmiana tytułu działu

Postprzez Xanadu » 14 kwi 2010, o 13:20

Wiem. Czekam teraz na statystyki od zwiadowcy... Pewnie trochę mu zejdzie, ale jestem cierpliwy :)

Owieczka

Zmiana tytułu działu

Postprzez Owieczka » 14 kwi 2010, o 19:24

Myślę,że znalazł by nawet więcej niż kilkanaście.Kilkadziesiąt raczej by się znalazło.Twoja obecność tutaj jest znacząca i bardzo widoczna, o kontrowersjach, które budzisz nie wspominając... ;) A tak poważnie, to nie sądzę, że ktoś normalny i rozsądny dał by się tak po prostu wyprosić z forum.Przecież tu są tak fantastyczni i przemili ludzie :lol:

ewa
Moderator
Moderator

Zmiana tytułu działu

Postprzez ewa » 14 kwi 2010, o 22:58

No dobrze, wyprosił może nie, ale zniechęcił skutecznie - już tak :D.
Ogry są jak Photoshop, Photoshop ma warstwy i ogry mają warstwy...
Obrazek Obrazek

orkzwiadowca

Postprzez orkzwiadowca » 15 kwi 2010, o 03:53

Nie będe szukał wśród ponad 2 tys. wpisów twoich. Przykłady mozna mnożyć, zresztą ostrzeżenie już miałeś kiedyś. Poczekam na głosy innych, ale wątpie aby się doczekał. Prócz kilku osób wszyscy już się wyprosili sami chyba.
Zamieszczanie ogłoszeń nier ma zadnego sensu bo Ty się znasz na wszytskim. Jest ciebie wszędzie pełno. Zrozum ludzie tego nie lubią, a sami swoi ci tego nie powiedzą, a obcych tu chyba brak. A jak juz się pojawi jakiś obcy to z pierwszym postem albo robi reklame czegoś, bądź zniechęcisz taka osobe momentalnie do pisania na forum. Mentorem zostaniesz kiedy bedzioesz wykładac na uniwersytecie póki co wykładałeś ale towar w markecie. I nie pisze tego aby obrazic Ciebie, tylko chce pokazac ze jestews jednym z wielu tysiaca zwyklych pabianiczan. A za wszelka cene chcesz udowodnić jakbyś był ulepiony z innej lepszej gliny. Chce ktoś coś sprzedać, szuka pracy pozwól tej osobie zrealizowac swoje plany, a nie wszedzie cie pelno.

Xanadu
Pabianiczanin
Pabianiczanin

Postprzez Xanadu » 15 kwi 2010, o 04:15

orkzwiadowca napisał(a):Nie będe szukał wśród ponad 2 tys. wpisów twoich. Przykłady mozna mnożyć, zresztą ostrzeżenie już miałeś kiedyś.
No, skoro można by, to pomnażaj, czemu się krępujesz? :D
orkzwiadowca napisał(a):sami swoi ci tego nie powiedzą, a obcych tu chyba brak.
A ty jesteś kimś pośrednim, jak rozumiem? Fakt, że mam cięty język jest tu odczuwalny, bo zrobiło się dosyć luźno (tak wiem, oczywiście z mojej winy).
Rzecz jednak w tym, że gdybym faktycznie był takim lisem, co wpadł do kurnika, to już dawno by mnie skutecznie odstrzelono... czyżby trzymano mnie dla rozrywki? Nie sądzę. raczej z prostego powodu - ludzie przychodzą i odchodzą. Normalne zjawisko. Podciągasz to pod jakąś wydumaną teoryjkę, że z mojej winy.
Udowodnij ją, zamiast rzucać pustymi frazesami. Że te kilkadziesiąt osób odeszło przeze mnie. Nie chce Ci się szukać... bo nic takiego nie znajdziesz.
orkzwiadowca napisał(a):a nie wszedzie cie pelno.
Chyba...wszędzie? Coś plączesz się w zeznaniach.
Zauważ jedną rzecz - kiedy na forum było tu przeciętnie dwadzieścia postów dziennie? Byłem inny? Nie. Dokładnie tak sam. I jakoś nie zauważyłem, żeby ktoś się na mnie żalił. A jedyne ostrzeżenie dostałem - tak dla Twojej wiadomości - stosunkowo niedawno, kiedy to grzeszek podszedł mnie szczwanym cytatem z moich własnych słów i poniosły mnie emocje. I tylko w tym jednym przypadku, bo poszło przekleństwo w eter.
Więc następnym razem przygotuj sobie jakieś podstawy do swoich żałosnych teoryjek, kolego albo idź cierpieć w bolesnym milczeniu z tymi pokrzywdzonymi przeze mnie masami - w ich wielkim exodusie.
Offtopujemy nieźle - czas to zakończyć.
Więc EOT.

Powrót do Polityka