Nazywam się Twoja Brzoskwinka.
Login nie zmieścił się, więc nazywam się tylko Brzoskwinka.
Niestety nasza znajomość szybko się skończyła, a Mały.pl żąda ode mnie różnych rzeczy. Grozi mi sądem i prokuraturą.
Mały.pl napisał(a):ja nie mam zamiaru prowdzic tutaj walki ja wrzuce na ciebie a ty na mnie
Mały.pl napisał(a):Brzoskwinko informuję cię iż nie bedę odpowiadał więcej na twoje posty. Przykro ale jeżeli ty sądzisz iż całe miasto się ze mnie śmieje to jest to lekka przesada( post umieszczony parę minut temu). Skończ nareszcie ataki na mnie. Po 2 skoro sądzisz że całe miasto to wiem iż jestes mieszkanką Pabianic i jesteś jedną z moich byłych znajomych z poprzedniej partii. Obiegając twoje odpowiedzi z tego forum Życia Pabianic naprawdę dużo się niemożna o mnie dowiedziec ponieważ jest to forum Życia Pabianic. Są na nim, ciągłe ataki na mnie jak i na moje osoby które współpracują ze mną. Są rzucane oskarżenia które nigdy nie miały miejsca. Powiem ci tak. Jeszcze jedne nieprzemyślane oskarżenia pod moim tytułem a zacznę wytaczac procesy cywilne osobom które podają fałszywe ale jakże czsami ciężkie oskarżenia. Owszem co innego Nowe Życie Pabianic które zawsze popieram za współpracę ze mną. POWIEDZ TUTAJ OFICJALNIE JAKIE MASZ POGLĄDY. Jest to ostatni post do ciebie na który odpowiadam ponieważ niewarto psuc sobie nerwy i się z tobą użerac.
Nie znacie dobrego prawnika, który by obronił Twoją Brzoskwinkę, męczennice Wolności Słowa.