Twoja Brzoskwinka

Krótkie rozmowy o pabianickiej polityce...
Brzoskwinka
Piaski - witamy w piaskownicy

Twoja Brzoskwinka

Postprzez Brzoskwinka » 4 lut 2008, o 23:39

Bosman napisał(a):Tradycyjnie skan na pamiątkę.

He, he... Wiem już dlaczego...

No bo widzisz Mały, życie to taka gra, że każdy nasz ruch, każda nasza decyzja, każde nasze słowo i każde nasze potknięcie zostawia swój ślad. I dopóki jesteś Mały z osiedla, to wszystko jest ok. Ale kiedy chcesz więcej to naturalną rzeczą jest, że podlegasz krytyce. Dlatego teraz jako osoba publiczna musisz sie tłumaczyć, tym bardziej, że Polska Lewica ma olbrzymie, gigatyczne poparcie.

I nie bierz przykładu z radnego Piotrka Stepnia, bo jego wypowiedzi to przykład braku kultury politycznej i prymitywizmu.

Twoja Brzoskwinka
Na imię mi było Twoja Brzoskwinka, ale się nie zmiesciło. Ktoś mi zniszczył życie... Wszystko straciło sens.

ja_arek
Moderator
Moderator

Re: Twoja Brzoskwinka

Postprzez ja_arek » 4 lut 2008, o 23:57

Dawid -PL napisał(a):... Docierają do nas wielkie głosy poparcia dla naszej organizacji i wkrótce będziemy mieli napewno silną Polską Lewicę w Pabianicach.

Chłopaki, dajcie spokój! :-)

Fajni jesteście, :mrgreen: ale to zielsko zrujnuje wam zdrowie :549:

Bosman
lewityn - wypływasz na szerokie wody

Postprzez Bosman » 4 lut 2008, o 23:59

Brzoskwinka napisał(a):No bo widzisz Mały, życie to taka gra, że każdy nasz ruch, każda nasza decyzja, każde nasze słowo i każde nasze potknięcie zostawia swój ślad. I dopóki jesteś Mały z osiedla, to wszystko jest ok. Ale kiedy chcesz więcej to naturalną rzeczą jest, że podlegasz krytyce. Dlatego teraz jako osoba publiczna musisz sie tłumaczyć, tym bardziej, że Polska Lewica ma olbrzymie, gigatyczne poparcie.

Pisałem już o tym tu na forum, i to właśnie słowa były kierowane do Dawida , że jeżeli prezydenta Kaczyńskiego się krytykuję, bo powiedział, spieprzaj dziadu, i to jedno słowo będzie zawsze powtarzane, to nic innego jak polityka.
Z igły widły potrafi robić lewica, to dlaczego ma nie robić tego prawica?
Z naszej posłanki do dziś się śmieją z czerwonych skarpetek, bo prostu, człowiek, polityk, musi uważać, na to co mówi.
I liczyć się z przeszłością, i patrzeć czy obok siebie się nie ma kogoś, z podejrzaną przeszłością, bo będąc niewinnym trzeba będzie się tłumaczyć za kogoś.

[ Dodano: Pon 04 Lut, 2008 ]
ja_arek napisał(a):Chłopaki, dajcie spokój! :-)

Fajni jesteście, :mrgreen: ale to zielsko zrujnuje wam zdrowie :549:

<lol2>
Uważaj bo będą cię straszyć procesem <lol2>

MariuszR
Starówa - witaj starszy forumowiczu

Postprzez MariuszR » 5 lut 2008, o 00:06

Bosman napisał(a):
Dawid -PL napisał(a):Jest mi wstyd za moje miasto Pabianice za to ze Prokuratura oskarza Michala. Wiem iz on jest niewinny i nigdy nie pozwole na Ukaranie go. KOCHAM WAS ICH TROJE

Tradycyjnie skan na pamiątkę.

Też zrobiłem, może się kiedyś przed jakimiś wyborami przyda jako dokumentacja patriotyzmu lokalnego Dawida-PL oraz jego poszanowania władzy sądowniczej:)

Brzoskwinka

Twoja Brzoskwinka

Postprzez Brzoskwinka » 5 lut 2008, o 00:14

MariuszR napisał(a):Też zrobiłem, może się kiedyś przed jakimiś wyborami przyda jako dokumentacja patriotyzmu lokalnego Dawida-PL oraz jego poszanowania władzy sądowniczej:)

Jak bedzie startował do Parlamentu Europejskiego. Wiadomość prawie pewna, z najbliższego źródła.

Od Eweliny Mały- jakbyś się zastanawiał.

Twoja Brzoskwinka
Na imię mi było Twoja Brzoskwinka, ale się nie zmiesciło. Ktoś mi zniszczył życie... Wszystko straciło sens.

Bosman

Postprzez Bosman » 5 lut 2008, o 00:22

A, co to za problem startować w wyborach?
Partię mają kłopot z obsadzeniem list wyborczych.
Oczywiście mowa u o tych spoza sondaży.
Pamiętacie 3 lata temu Stan Tymiński, przyleciał do polski, i na ten czas tworzył jakąś tam partię Ogólnopolska Koalicja Obywatelska.?
On sam miał na prezydenta startować, ale dodatkowo też mieli grupę ludzi na na posłów.
I mieli problemy z obsadzeniem listy, więc dali ogłoszenie do gazety haha!

Ps: oglądacie ten Tvn teraz?

MariuszR

Re: Twoja Brzoskwinka

Postprzez MariuszR » 5 lut 2008, o 00:26

Brzoskwinka napisał(a):Jak bedzie startował do Parlamentu Europejskiego. Wiadomość prawie pewna, z najbliższego źródła.

Czyżby?

Prawo wybieralności (bierne prawo wyborcze) do Parlamentu Europejskiego w Rzeczypospolitej Polskiej przysługuje osobie która najpóźniej w dniu głosowania kończy 21 lat.

:-)

Brzoskwinka

SPOX

Postprzez Brzoskwinka » 5 lut 2008, o 00:48

Jeśli wybory odbedą się nie w czerwcu, a w październiku to czemu nie. Poza tym sam zainteresowany, nie przejmuje się takimi szczegółami. :-D

Ja życzę mu, aby wybory odbyły się 9 października 2009. :twisted:

Twoja Brzoskwinka

Maciek

Postprzez Maciek » 5 lut 2008, o 00:49

aaa już wiem, dlaczego nie zrozumiałem w czym na początku jest rzecz z tymi partiami, Dawidami, Piotrami i całą resztą... bo jakiś tydzień temu byłem już tak znudzony tematem z frazą "Leszka Mllera" w treści że kliknąłem w takiego IKSa [x] skazując go w moich ustawieniach forumowych na wieczne ignorowanie :D
Sprzedam zestaw Core 2 Duo E4300, Abit AB9 Pro, BigTyphoon 120VX, 4GB Geil Ultra DDR2

Brzoskwinka

Postprzez Brzoskwinka » 5 lut 2008, o 01:15

Maciek napisał(a):skazując go w moich ustawieniach forumowych na wieczne ignorowanie :D
Też bym tak chciała...
Mały napisał(a):
Twoja Brzoskwinka napisał(a):Jak bedzie startował do Parlamentu Europejskiego. Wiadomość prawie pewna, z najbliższego źródła. Od Eweliny Mały- jakbyś się zastanawiał.
Jest mi przykro i to bardzo że sprawy intymne P.Dorota wyciąga na forum polityczne. Czuję się urażony tym postem P. Doroty ja oraz moja dziewczyna. Ona nie jest lachonem do wyrywania

Bosman

Postprzez Bosman » 5 lut 2008, o 01:20

Da mi ktoś linka co znaczy wyraz lachon?
<lol2>

Brzoskwinka

uwaga_powyżej_18lat

Postprzez Brzoskwinka » 5 lut 2008, o 01:35

Definicja lachona?

Może to ciebie zainteresuje...

uwaga_powyżej_18lat

Bosman

Postprzez Bosman » 5 lut 2008, o 01:39

Angielski w formie biegłej.

O, i to jest polityk.
No cóż muszę w wolnej chwili zaklikać do znajomego dziennikarza, niech zadzwoni i po angielsku zacznie rozmawiać.
Pamiętacie Piechotę? http://www.zyciepabianic.pl/article/show/articleid/1126

ja to tam uczciwie mówię, nie znam języków obcych.
Skan na pamiątkę.

Maciek

Postprzez Maciek » 5 lut 2008, o 11:17

GoldenLine napisał(a):Inne: Z moich zainteresowan bardzo lubie Polityke ponieważ na nią poświęcam najwięcej czasu.
nigdy biegły z polskiego nie byłem, ale mnie się tutaj coś kupy nie trzyma, jak sądzicie ? :) nie powinno być że on "lubi politykę (po co P. dużą literą :o ) więc to niej poświęca najwięcej czasu" :roll:
Sprzedam zestaw Core 2 Duo E4300, Abit AB9 Pro, BigTyphoon 120VX, 4GB Geil Ultra DDR2

Bosman

Postprzez Bosman » 5 lut 2008, o 11:22

I tak ci odpowie, że to taki zabieg marketingowy.

Poprzednia strona

Powrót do Polityka