Serdecznie zapraszam wszystkich Pabianiczan na spotkanie z przewodniczącym partii Ruch Palikota Januszem Palikotem, które odbędzie się w czwartek 07-07-2011 o godzinie 12:00.
Spotkanie odbędzie się 07-07-211 Tawerna "Zorbas", ul. Świętego Rocha 2 godzinna 12:00 Wszystkich zainteresowanych zmianą Polski w nowoczesne PAŃSTWO SERDECZNIE ZAPRASZAM.
Nie- rozwolnionko. Sprawdziłam daty wrzucenia postów.Sporo wcześniej od Twojego został napisany, więc nie rozumiem jak mógł się nie wyświetlić.Jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem???
[quote="Owieczka"] Sprawdziłam daty wrzucenia postów.Sporo wcześniej od Twojego został napisany, więc nie rozumiem jak mógł się nie wyświetlić.Jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem???[/quote]
[quote="mooleda"]heh, 20 osób na spotkaniu to poparcie jedne z większych w kraju :shock: :shock: :shock:[/quote]
choćby była jedna,nie masz prawa sie z niej naśmiewać. A co do ilości osób na spotkaniu, na portalu zostało to dokładnie wyjasnione,ale jak się nie ma argumentów to wykorzystuje się wszystko
i kolejne obrażanie- miłe forum kiedyś tu było ....
tak przy okazji,jestem jak najdalej od polityki,nie cierpię jej i nie stoję po niczyjej stronie,ale takie traktowanie ludzi mnie [tfu!]..... i choć nie znoszę "moherowych beretów" Pis-owców itp- to nie obrażam ich ,nie wyzywam od wyznawców,fanatyków itd,bo szanuje decyzje i wyznania innych ludzi.
@mooleda On obraża ??? ... czym się różni od Ciebie ??? ...otóż tym że On ma odwagę obrazić w twarz i publicznie tego co chce obrazić a Ty robisz to za Jego plecami !!!!!! przez takich jak Ty, mamy taki rząd jaki mamy a jaka większość społeczeństwa taki wybór rządzących ... DEMOKRACJA jest niesprawiedliwa ... przecież każdy wie że w Polce większość ludzi to głupcyco co się dziwić wynikom głosowania.