[quote="mooleda"]nie obrazalem jego fanatykow tylko jego samego, piszac ze wygaduje brednie i obraza ludzi[/quote]
nie tylko to tak odebrałam czytając Twoje wypowiedzi ale sam mówisz to w w/w zdaniu które sam napisałeś ....no i dlaczego nie byłeś na spotkaniu i nie powiedziałeś mu ..."stary gadasz głupoty i brednie ..nie chce mi się Ciebie słuchać ???"
[quote="ja_arek"]Myślę, ze dużo w tobie frustracji.[/quote]
eeee nie czuję się sflustrowana .. po prostu nie da się nie skomentować niektórych wypowiedzi .... jednocześnie wiem doskonale że na polu POLITYKA rzadko kiedy dochodzi to delikatnej wymiany zdań
PS.może jeszcze sprostuję co znaczyło "głupcy" w konkretnie mojej wypowiedzi ... głupcy- bo jak można nazwać inaczej człowieka który narzeka na rząd jak się w Polsce żyje itd a i tak w następnych wyborach głosuje na tych samych co poprzednio, ewentualnie na tych co byli kadencję wcześniej (jak by nie było do wyboru nikogo innego niż PO Pis SLD) Oni już rządzili ,nic nie wymodzili i później mamy wynik jaki mamy,nikt nie daje szansy wykazać się innym .... -oczywiście takie ich prawo ...głosuje na kogo chce ale jak dla mnie tak myślący wyborcy NIE MAJĄ PRAWA NARZEKAĆ ....ale to już po za tematem :wink:
no to się rozpisałam .