SPOTKANIE JANUSZA PALIKOTA W PABIANICACH 07-07-2011

Krótkie rozmowy o pabianickiej polityce...
Żana
Piaski - witamy w piaskownicy
Piaski - witamy w piaskownicy

Re: SPOTKANIE JANUSZA PALIKOTA W PABIANICACH 07-07-2011

Postprzez Żana » 9 lip 2011, o 16:56

[quote="mooleda"]nie obrazalem jego fanatykow tylko jego samego, piszac ze wygaduje brednie i obraza ludzi[/quote]

nie tylko to tak odebrałam czytając Twoje wypowiedzi ale sam mówisz to w w/w zdaniu które sam napisałeś ....no i dlaczego nie byłeś na spotkaniu i nie powiedziałeś mu ..."stary gadasz głupoty i brednie ..nie chce mi się Ciebie słuchać ???"

[quote="ja_arek"]Myślę, ze dużo w tobie frustracji.[/quote]

eeee nie czuję się sflustrowana .. po prostu nie da się nie skomentować niektórych wypowiedzi .... jednocześnie wiem doskonale że na polu POLITYKA rzadko kiedy dochodzi to delikatnej wymiany zdań

PS.może jeszcze sprostuję co znaczyło "głupcy" w konkretnie mojej wypowiedzi ... głupcy- bo jak można nazwać inaczej człowieka który narzeka na rząd jak się w Polsce żyje itd a i tak w następnych wyborach głosuje na tych samych co poprzednio, ewentualnie na tych co byli kadencję wcześniej (jak by nie było do wyboru nikogo innego niż PO Pis SLD) Oni już rządzili ,nic nie wymodzili i później mamy wynik jaki mamy,nikt nie daje szansy wykazać się innym .... -oczywiście takie ich prawo ...głosuje na kogo chce ale jak dla mnie tak myślący wyborcy NIE MAJĄ PRAWA NARZEKAĆ ....ale to już po za tematem :wink:

no to się rozpisałam .
Żana

Owieczka
lewityn - wypływasz na szerokie wody
lewityn - wypływasz na szerokie wody

Postprzez Owieczka » 9 lip 2011, o 22:02

Jak by nie zagłosować -ciągle te same gęby.Tylko pod innymi szyldami.Bo jak w tej partii źle to się przeniosą do innej- lub jak Palikot założą swoją.

mooleda
Starówa - witaj starszy forumowiczu

Re: SPOTKANIE JANUSZA PALIKOTA W PABIANICACH 07-07-2011

Postprzez mooleda » 10 lip 2011, o 16:01

[quote] nie tylko to tak odebrałam czytając Twoje wypowiedzi ale sam mówisz to w w/w zdaniu które sam napisałeś ....no i dlaczego nie byłeś na spotkaniu i nie powiedziałeś mu ..."stary gadasz głupoty i brednie ..nie chce mi się Ciebie słuchać ???"[/quote]

poniewaz ten czlowiek nie zasluguje ode mnie nawet na 1% zainteresowania i nie uwazam ze powinienem jechac mu o tym powiedziec, jakbym tak do kazdego polityka jezdzil to by mi zycia nie starczylo, zreszta ilosc osob na tym spotkaniu potwierdza tylko ze inni mysla podobnie jak ja...

ja_arek
Moderator
Moderator

Postprzez ja_arek » 10 lip 2011, o 19:50

A może pomyśleć inaczej. Odszedł z formacji rządzącej, dobrze ocenianej i mającej wymierne sukcesy, w której sprawował dosyc eksponowane funkcje - dla założenia własnego ruchu i promowania własnych poglądów. Może to jest odwaga, a może wiara w jakieś własne ideały. Może w tych kategoriach warto spojrzeć?
"Niebo gwiaździste nade mną i prawo moralne we mnie"

mooleda

Postprzez mooleda » 11 lip 2011, o 16:11

Przecież Palikot w po mial taka sama funkcje jak teraz niesiolowski... obrazac obrazac obrazac, wiec nie wiem o jakich eksponowanych funkcjach chcesz mi powiedziec ?

Poprzednia strona

Powrót do Polityka