przez johnybravo » 3 lut 2012, o 15:15
"niby co chcesz nowego w tym temacie wnieść?"
a co Ty niby wniosłeś? Poza standardowym Polaczkowatym wrzucaniem swojego błota do każdego tematu....
Płacisz podatki, płacisz za lokal, ścieki, prąd itd i wymagasz aby za ciebie resztę się zrobiło.
Walisz kupę w kibel i inni to dalej sprzątają. To cię już to nie rusza.
Ja płacę podatek za psa (tylko i wyłącznie z przykazu), opłacam procentowo do całego czynszu w spółdzielni ciecia i również wymagam aby reszta się dalej zrobiła :)
Nie otrzymuję w odpowiedzi za me opłaty socjalu w postaci koszy na kupska, parków dla psów, czystości wokoło bloku (więcej niż kup jest u mnie śmieci typu butelki, wylewane zupy za okno, oraz kupy dzieciarni które matki ochoczo wyprowadzają z zagród placu zabaw....)
nie depczę trawników a mój pies robi kupę w okolicznych lasach. Nie w mieście!!!
Czemu mam płacić ?
Przejdź się do lasu czy chociażby na pola za lewitynem i zobacz ile młodzież syfu po sobie zostawia. Nie ma gdzie z psem przejść aby się nie nadziać.
Nakręć obiecany filmik o kupach (z pominięciem innych śmieci, których najwyraźniej nie widzisz) w mieście.
Ja nakręcę z lasu o workach śmieci, butelkach po alkoholu, prezerwatywach, podpaskach i obsranych pampersach.
Wymienimy się poglądowo skalą omawianego tematu. Zobaczymy kto kogo zawstydzi.
ja się nie czepiam ciebie o syf w lesie, to ty się nie czepiaj mnie o syf w mieście ;p
Jeśliś taki sterylny to porusz ogólnie temat o syfie w mieście i okolicach a nie czepiaj się ludzi którzy mają swoje hobby i w dbaniu o czystość otoczenia zapewne więcej wnoszą w życiu niż ty za swoim gadaniem.
tyle w temacie.