Mavidae napisał(a):- Za Europą wolnych narodów, przeciwko Unii Europejskiej
Mavidae napisał(a):- Za silną armią, przeciwko hegemonii NATO
Mavidae napisał(a):- Za polskim Korporacjonizmem, przeciwko komunizacji i liberalizacji.
Mavidae napisał(a):- Za radykalną polityką ekologiczną, przeciwko degradacji środowiska.
Mavidae napisał(a):Narastająca tolerancja na wszystko, staje się modą którą jest zafascynowana młodzież, pseudo demokracja- będąca w gruncie rzeczy tyranią większości, liberalizm który łatwo określić dwoma słowami, "róbta co chceta", to jedne z największych zagrożeń naszego państw
Mavidae napisał(a):Na koniec warto postawić pytanie, kiedy z Polski będzie kolejna Holandia? Kraj który nie posiada już własnej kultury, a stał się zlepkiem wszelkiego jej rodzaju, zatracając własną tożsamość.
Ludzie bardzo często określają Nas mianem „nazistów” czy „faszystów” nie znając Naszych poglądów, ani celów do których dążymy. Wszelkie lewicowe i antykatolickie media ukazują Nas tylko w złym świetle, bojąc się podjąć dialogu z Nami. Jesteśmy Polskimi nacjonalistami, nie „faszystami” czy rasistami. W nacjonalizmie chrześcijańskim jaki sobą prezentujemy nie ma miejsca na
uprzedzenia i dyskryminowanie ze względu na kolor skóry

Mavidae napisał(a):- Za pracą dla Polaków, przeciwko imigrantom

Dmowski napisał(a):Nasza partia nie opiera sie wyłącznie na ślepej nienawiści wobec homosiów. Akcja "zakaz pedałowania" jest wymierzona w ich nachalną propagandę i narzekanie, że wszyscy ich dyskryminują. Dopóki swoje "fantazje" robią sobie w domach, ok nie przeszkadza mi to. Natomiast jeżeli wychodzą na ulice i robią z siebie pępek świata to już jest przegięcie. Nie mam ochoty oglądać dwóch "facetów" liżących się przed kamerami. Tak samo jak prowadzenie na przodzie ich marszów małych dzieci. To jest chore. Dzieci powinny mieć możliwość normalnego dorastania.
"Róbta co chceta" miało sie tyczyć nie gospodarki a stylu życia. Nie jest dla mnie miłe dla oka widząc młodych ludzi chodzących po ulicach zaćpanych lub zapijaczonych(np. ostatnia imprezka młodych w krzakach lewitynu), którzy nie mają w życiu żadnego celu a wolą pomazać po ścianach sprayem lub pokrzyczeć "CHWDP

lukasz napisał(a):Mavidae napisał/a:
- Za Europą wolnych narodów, przeciwko Unii Europejskiej
Przeciw! Boże XXI wiek mamy! Ja wole żyć dostatnio w UE i cieszyć się wolnością, której nikt mi nie zabiera. Ciekawe czy za wolnością dla narodów idzie np chęć dania autonomii dla Ślązaków?

Mavidae napisał(a):- Za powszechnymi rządami Narodu, przeciwko fałszywej demokracji
Mavidae napisał(a):- Za polskim Korporacjonizmem, przeciwko komunizacji i liberalizacji.
Mavidae napisał(a):- Za pracą dla Polaków, przeciwko imigrantom
Mavidae napisał(a):- Za radykalną polityką ekologiczną, przeciwko degradacji środowiska.
Mavidae napisał(a): Społeczeństwo, nie uświadomione politycznie, często nie posiadające własnego zdania, dokonuje zgubnych w skutkach wyborów, czego mamy dowód w tym właśnie momencie.

Ramzes napisał(a):Ćpuny, sprayowcy, tworzą pewną subkulturę, czy NOP to nie subkultura?
Przyganiał kocioł garnkowi...

Dmowski napisał(a):NOP zrywa własnie z subkulturą skinheads. To nie te czasy gdy na ulicach prali sie punkowcy ze skinami. To juz nie lata 90. Teraz do NOP coraz mnie skinów należy, ale nie zaprzeczam że nadal są. I nie sa to Ci sami ludzie co w latach 90. Teraz to ludzie po studiach lub w trakcie ich trwania, z rodzinami i już nie bywają na ustawkach. NOP od kilku lat sukcesywnie zmienia swą przychylnośc do skinów, przynosili oni więcej złego niż dobrego.

MariuszR napisał(a):A wy jako zbawcy pokażecie nam, z pomocą tej silnej armii, jakie ma byc to nasze zdanie?
Dlaczego z góry uważacie społeczeństwo za idiotów?

Dmowski napisał(a):lukasz napisał(a):Mavidae napisał/a:
- Za Europą wolnych narodów, przeciwko Unii Europejskiej
Przeciw! Boże XXI wiek mamy! Ja wole żyć dostatnio w UE i cieszyć się wolnością, której nikt mi nie zabiera. Ciekawe czy za wolnością dla narodów idzie np chęć dania autonomii dla Ślązaków?
Śląsk był częścią Polski i nią musi pozostać. Polacy w referendum i Śląskich powstaniach udowodnili że Śląsk jest Naszą częścią. Projekt Europy Wolnych Narodów wygląda nieco inaczej. Chodzi o to aby kraje europejskie pozostały wolne od brukselskich rozporządzeń. By mogły same decydować o swojej polityce i ustroju. Bez narzucania jakiś traktatów.

Dmowski napisał(a):Apropos silnej armii: nie chodzi Nam bynajmniej o armię skinów z pianą na pyskach ale o armię silną i Polską, która nie przelewa krwi za USA czy Izrael. Uważam że nie potrzeba Nam najemników Busha

Ramzes napisał(a):
Ja chcę benzyny za 1.50 zł a nie utrzymywać, niepotrzebne urzędy, dotacje, itd.

Mavidae napisał(a):Liberalizm Ci to gwarantuje?
Mavidae napisał(a):wierzysz w paliwo za 1.50 kupione w naszym pięknym kraju?

jasiu napisał(a):a ja jestem całym sercem za unia i widzę tylko same korzyści z naszego przystąpienia do wspólnoty i nawet ci co 5 lat temu krzyczeli, że unia jest be dziś ciągną z niej największą kase, ale nie o kasę tutaj chodzi. nie wyobrażam sobie ue bez polaków skoro nawet turcy do niej aspirują

Dmowski napisał(a):Akcja "zakaz pedałowania" jest wymierzona w ich nachalną propagandę i narzekanie, że wszyscy ich dyskryminują. Dopóki swoje "fantazje" robią sobie w domach, ok nie przeszkadza mi to. Natomiast jeżeli wychodzą na ulice i robią z siebie pępek świata to już jest przegięcie. Nie mam ochoty oglądać dwóch "facetów" liżących się przed kamerami. Tak samo jak prowadzenie na przodzie ich marszów małych dzieci. To jest chore. Dzieci powinny mieć możliwość normalnego dorastania.
Mavidae napisał(a):Za silną armią, przeciwko hegemonii NATOMariuszR napisał(a):A wy jako zbawcy pokażecie nam, z pomocą tej silnej armii, jakie ma byc to nasze zdanie?
Dlaczego z góry uważacie społeczeństwo za idiotów?Dmowski napisał(a):Nikt drogi kolego nie napisał że społeczeństwo to idioci. Są niestety ludzie którzy swój światopogląd mają wyrobiony tylko na telewizji i gazetach. Własne myślenie nie boli.
Dmowski napisał(a):Apropos silnej armii: nie chodzi Nam bynajmniej o armię skinów z pianą na pyskach ale o armię silną i Polską, która nie przelewa krwi za USA czy Izrael. Uważam że nie potrzeba Nam najemników Busha
Mavidae napisał(a):Za radykalną polityką ekologiczną, przeciwko degradacji środowiska.
Mavidae napisał(a):Społeczeństwo, nie uświadomione politycznie, często nie posiadające własnego zdania, dokonuje zgubnych w skutkach wyborów, czego mamy dowód w tym właśnie momencie.
MariuszR napisał(a): A wy jako zbawcy pokażecie nam, z pomocą tej silnej armii, jakie ma byc to nasze zdanie?
Dlaczego z góry uważacie społeczeństwo za idiotów?

Poza tym jeśli nie Unia to Rosja?

Dmowski napisał(a):Poza tym jeśli nie Unia to Rosja?
A dlaczego to Polska zawsze ma wybierać pomiędzy jednym złem a drugim? Zawsze pomiędzy wschodem a zachodem. I to nie jest tak że nie mamy wyboru. Przed wojną bardzo modny był pogląd Unii "ABC"(chodzi o unię państw ulokowanych pomiędzy morzami Adriatyckim, Bałtyckim i Czarnym), czyli zjednoczenia gospodarczego państw słowiańskich. To byłaby prawdziwa alternatywa wobec UE czy Rosji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników