Na kogo będziecie głosować w wyborach prezydenckich ?

Krótkie rozmowy o pabianickiej polityce...
ewa
Moderator
Moderator

Postprzez ewa » 16 cze 2010, o 13:30

Akurat mnożenie wątków o tej samej tematyce nie jest konieczne. Mam prośbę, skoro masz już sporo wątków, pisz na temat JKM w którymś z istniejących. W przeciwnym przypadku będę zmuszona łączyć wątki, posty się posortują i może się zrobić mały chaos.
Ogry są jak Photoshop, Photoshop ma warstwy i ogry mają warstwy...
Obrazek Obrazek

Owieczka
lewityn - wypływasz na szerokie wody
lewityn - wypływasz na szerokie wody

Postprzez Owieczka » 16 cze 2010, o 15:39

Jeśli mam być szczera, to najchętniej na nikogo bym nie głosowała.Przecież wszyscy na początku obiecują złote góry, a później i tak albo nie chcą albo nie mogą spełnić danych obietnic.Przecież sam jeden prezydent g... może.Znacznie większą władzę ma sejm i senat(poprawcie mnie jeśli się mylę),więc wszystkie te ich obietnice to "pic na wodę fotomontaż".Nie wierzę im jak psom, ale przecież na kogoś trzeba oddać głos, więc wybrałam akurat Bronka.A odnośnie JKM to gdyby był taki super to miał by znacznie wyższe notowania niż obecnie ma.Widocznie albo za mało się stara, albo jest wyjątkowo mało przekonujący. Lub też przez tyle lat ludzie się na nim poznali i wiedzą już " co w trawie piszczy".

rhode4321
Starówa - witaj starszy forumowiczu

Re: Na kogo będziecie głosować w wyborach prezydenckich ?

Postprzez rhode4321 » 16 cze 2010, o 15:45

Warto codziennie pić lampkę wina, aby mieć zdrowie ...pić wódkę

tomigeminis
Piaski - witamy w piaskownicy
Piaski - witamy w piaskownicy

Re: Na kogo będziecie głosować w wyborach prezydenckich ?

Postprzez tomigeminis » 16 cze 2010, o 15:54

Owieczka napisał(a):Jeśli mam być szczera, to najchętniej na nikogo bym nie głosowała.Przecież wszyscy na początku obiecują złote góry, a później i tak albo nie chcą albo nie mogą spełnić danych obietnic.Przecież sam jeden prezydent g... może.Znacznie większą władzę ma sejm i senat(poprawcie mnie jeśli się mylę),więc wszystkie te ich obietnice to "pic na wodę fotomontaż".Nie wierzę im jak psom, ale przecież na kogoś trzeba oddać głos, więc wybrałam akurat Bronka.A odnośnie JKM to gdyby był taki super to miał by znacznie wyższe notowania niż obecnie ma.Widocznie albo za mało się stara, albo jest wyjątkowo mało przekonujący. Lub też przez tyle lat ludzie się na nim poznali i wiedzą już " co w trawie piszczy".

On nic nie obiecuje, chyba jeszcze nie powiedział takiego słowa ale mogę się mylić.
Oczywiście że prezydent nie ma szczególnej władzy lecz jak będą wybory do sejmu to można zagłosować na jego partię i wtedy może się zacząć coś dziać.
Jak na razie mógł by zgłaszać projekty ustaw i wetować ustawy które szkodzą Polsce i normalnym Polakom.
Z całym szacunkiem, polecam Ci wiec wyborczy w Krakowie.
W pierwszej turze można zagłosować na JKM a w drugiej na lepsze zło.
Ja mam nadzieję że i w 1 oraz 2 będę mógł zagłosować na niego.
Mi PO wychodzi bokiem, a na nich właśnie głosowałem.
Obrazy - fotografie.

rhode4321

Postprzez rhode4321 » 16 cze 2010, o 22:16

Sorki za moj powyzszy post, ale wiadomosc z podanego przeze mnie linku dziwnie zostala usunieta.
Warto codziennie pić lampkę wina, aby mieć zdrowie ...pić wódkę

Poprzednia strona

Powrót do Polityka