Jest natomiast jedna istotna różnica pomiędzy artystami bawiącymi się w tuningowanie, a politykami. Ci pierwsi jeśli coś zrobią źle to po prostu nie kupujemy ich płyty, nie czytamy ich książek, nie chodzimy na ich koncerty, wyrzucamy telewizor przez okno, a radio ustawiamy na jedynie słuszną stację, i nie musimy już patrzeć, słuchać artystów. Politycy jeśli coś źle zrobią, to chcąc, nie chcąc, i tak będziemy o tym wiedzieć, bądź staniemy się ofiarą ich systemu.

Bosman napisał(a): ci co tworzą muzykę, piszą książki, itp, są nie groźni, bo po prostu nie musimy ich czytać, słuchać

grzeszek napisał(a):Artyści są bardziej niebezpieczni, bo nie biarą ŻADNEJ odpowiedzialności za to co robią, co mówią.

Dawid -PL napisał(a):Ja zakładam ten zespół ale z polityki nie rezegnuję.
Dawid -PL napisał(a):To na polityke poświecam najwięcej czasu i to dla polityki chcę najwięcej robic.
Dawid -PL napisał(a):Wkrótce działanie w polityce zaczynam w naszym mieście dzialac coraz bardziej.
Dawid -PL napisał(a):Przyglądajcie się a zobaczycie że chcę zmian.
Kilka dni temu wichura przeszła przez nasze miast. Straty są duże. Czy uważacie że miasto było przygotowane do tej wichury i prawidłowo zabezpieczone?

Dawid -PL napisał(a):To na polityke poświecam najwięcej czasu i to dla polityki chcę najwięcej robic. Moim głownym celem jest polityka.

Dawid -PL napisał(a):Przy zakładaniu wtedy nowej partii politycznej PL tylko Samoobrona RP zdecydowała się nas przyjąc i pozwolic Leszkowi Millerowi na kandydowanie z list tej partii. Owszen można mówic ze Samoobrona itd. ale to tylko ta partia zgodziła się wtedy wystawic Leszka Millera na swoje listy wyborcze i chwała im zato
Dawid -PL napisał(a):Ale teraz my będziemy startowac jako osobna partia polityczna i wierzę w nasz sukces.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników