ja_arek napisał(a):Sprzeczne z normami UE

ja_arek napisał(a):epa - ze stoczniami to jest tak w UE, że rząd zainwestować nie mógł bo jest to udzielanie pomocy publicznej. Sprzeczne z normami UE. No cóż brutalna prawda, że obok korzyści ze wspólnoty są i konsekwencje bycia wewnątrz.
Co do samolotów to się również z Tobą nie zgodzę. Nie wiem czy chodzi ci o myśliwce, czy o samoloty dla VIP-ów. Niestety brutalna prawda wygląda tak, że nie jesteśmy w stanie zbudowąć w chwili obecnej pełnowartościowego samolotu bojowego. Na pociechę pozostaje jedynie, że tylko kilka państw potrafi.

bugaj napisał(a):powiem szczerze, że na debacie, która odbyła się w MOKu Bugajski i Stasiak zjawili się jako jedyni. Świadczy to o jednym - przynajmniej im zależy - reszta wydała sobie świadectwo

lord__zet napisał(a):
I dlatego dla mnie Tych dwóch kandydatów powinno się brać pod uwagę. Reszta nie miała odwagi pojawić się na debacie.
Bugajskiego, rzeczywiście nie było w stanie zagiąć żadnym pytaniem, Stasiak za to braki wiedzy nadrabiał ogromnym poczuciem humoru.
Obaj kandydaci bardzo kontaktowi. Potrafią rozmawiać z ludźmi...

USTALA.... nie "oblicza"... "ustala" ! ;]Art. 125. 1. Po otrzymaniu protokołów wyników głosowania z wszystkich okręgów wyborczych Państwowa Komisja Wyborcza ustala wyniki głosowania w skali kraju (...)

BARTOSh napisał(a):Swoją drogą, taka mała ciekawostka:USTALA.... nie "oblicza"... "ustala" ! ;]Art. 125. 1. Po otrzymaniu protokołów wyników głosowania z wszystkich okręgów wyborczych Państwowa Komisja Wyborcza ustala wyniki głosowania w skali kraju (...)
przynajmniej są uczciwi i mówią wprost ^^'

grzeszek napisał(a):Niezależnie od tego, czy wybiorę PiS czy PO nie wiem co wybieram konkretnie.
Nie wiem, dlaczego w ogóle miałbym na kogoś głosować.
W tej kampanii zaś [ludzie] zostali potraktowani przez partie jak tępe żółwie, które nie bardzo wiedzą co się do nich mówi i będą na poziomie najprymitywniejszych emocji reagowały co się mówi.
To pierwsza kampania, w której tak jawnie i głęboko potraktowało się wyborców jak analfabetów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników