Mamy cuda PO Cud się stał ! :shock:

Krótkie rozmowy o pabianickiej polityce...
Bosman
lewityn - wypływasz na szerokie wody

Mamy cuda PO Cud się stał ! :shock:

Postprzez Bosman » 25 mar 2008, o 18:12

ja_arek
Moderator
Moderator

Postprzez ja_arek » 25 mar 2008, o 18:22

Zadziwiasz mnie Bosman. Skąd Ty to wszystko wygrzebujesz :?:
"Niebo gwiaździste nade mną i prawo moralne we mnie"

Bosman

Postprzez Bosman » 25 mar 2008, o 18:29

Zazwyczaj dobrzy ludzie na gg przysyłają :D

Obrazek

W chwili obecnej na gg zastanawiam się czy jak kupię alkohol w sklepie płacąc kartą kredytową, i nie mając pieniędzy na koncie, to czy bank i sklep złamią przepis o wychowaniu w trzeźwości ?
Przecież przepis mówi jasno :
Naruszenia w tym zakresie mogą się sprowadzać w szczególności do sprzedaży i podawania napojów alkoholowych osobom nieletnim, nietrzeźwym, na kredyt lub pod zastaw albo sprzedaży i podawania napojów alkoholowych z naruszeniem zakazów określonych w art. 14 ust. 3 i 4 (art. 18 ust. 10 pkt 1).

Jak się lubię bawić kodeksem :D :D :D

[ Dodano: Wto 25 Mar, 2008 ]
Już nie tylko portal klasy B o tym piszę :D
http://www.dziennik.pl/polityka/article ... ndazu.html

Michał
Starówa - witaj starszy forumowiczu

Postprzez Michał » 25 mar 2008, o 21:09

Taki cud, jak wszystkie, które Donald obiecywał :) No ale TVN 24 o tym słowa nie pisnie. Przecież to był błąd techniczny, a nie oszustwo ;).
A poza tym powtarzam, że PSM należy rozbić na mniejsze spółdzielnie.

Maciek

Postprzez Maciek » 25 mar 2008, o 22:20

to była akcja polityczna :P takie same bywały (w drugą stronę) już na stronach PISu, a idąc w innych kategoriach swego czasu były akcje żeby głosować tak czy siak na danej stronie www (to co mi się przypomina to jakaś niemiecka z pytaniem która z drużyn na Euro 2008 jest najgroźniejsza - oczywiście chodziło o to by zaznaczać Biało-Czerwonych :P )
Sprzedam zestaw Core 2 Duo E4300, Abit AB9 Pro, BigTyphoon 120VX, 4GB Geil Ultra DDR2

Bosman

Postprzez Bosman » 25 mar 2008, o 22:34

Zgadza się Włosi też wyzerowali liczniki, gdy nagle z polecenia forum 02, zaczęło na Polskę głosować tysiące Polaków.

No, to idąc tym tropem czym jest zachęcanie na stronie żp, głosowaniem na twojego imiennika?
Tym samym.
Platforma, a ściśle mówiąc, ludzie odpowiedzialni za wizerunek ich strony mogli jakoś dyplomatyczniej to załatwić, bo gdyby padło hasło głosujmy wszyscy za traktatem, i nabijanie głosów byłoby wówczas zapewne wszystko w porządku, i nie wyzerowali by liczników.
Mogli podać taki komunikat jaki jest teraz, ale za nim za to wzięła się prasa...

A pomysł urodził się prawdopodobnie tutaj

[ Dodano: Wto 25 Mar, 2008 ]
w ogóle bardzo ładnie później Korwin to podsumował http://korwin-mikke.blog.onet.pl/2,ID30 ... index.html także nic dodać...

Michał

Postprzez Michał » 26 mar 2008, o 11:47

Maciek napisał(a):to była akcja polityczna :P takie same bywały (w drugą stronę) już na stronach PISu

Tak, tyle tylko,m że PiS nie fałszował w związku z tym wyników. Prawda i prawda ekranu?
A poza tym powtarzam, że PSM należy rozbić na mniejsze spółdzielnie.

grzeszek

Postprzez grzeszek » 26 mar 2008, o 12:57

Tusk może być najuczciwszy z uczciwych, ale w PO takich ma ludzi. Rączka adminowi nie zadrżała i z "niewłaściwych" wyników zrobił jedynie słuszne. Co mu szkodziło zrobić to co zrobił teraz, zwalić wszystko na korwinowców (bo wiadomo, wszystkim wolno ale im nie, raptem 4 tys. się chciało kliknąć, w tym niżej podpisanemu :D, gdzie ci wyborcy PO?) i miec spokój. Ale nie, pojechał po bandzie, widocznie taki zwyczaj w tym środowisku. O czym jeszcze Tusku nie wie, albo nie chce wiedzieć ?

ja_arek
Moderator
Moderator

Postprzez ja_arek » 26 mar 2008, o 19:54

Donald nie chce wiedzieć, że ludzie nie głosowali na PO ale przeciw PiS bo ulegli nagonce medialnej typu "państwo policyjne".
Większość nie zastanowiła się, że ich to nie dotyczy. A ci na których padł strach naprawdę i był on uzasadnuony to mieli dostęp do "tzw. wolnych mediów i stać ich było na kampanię zmasowanej fobii.
Teraz mamy PO i lekarzy, który odmawiają leczyć za kilkanaście tysięcy złotych w jednym miejscu pracy.
Nie mamy też Dorna, to w sumie nie ma się czemu dziwić.
"Niebo gwiaździste nade mną i prawo moralne we mnie"

Powrót do Polityka