przez pabianiczanka10 » 14 lis 2010, o 23:46
Chyba nie zauważyłaś, że to Dychto póki co jest prezydentem( daj boże , że by to był ostatni tydzień tej farsy), ja nie chodziłam do tej szkoły, a Pana Wielkiego Dychtatora ( sam się tak zresztą nazwał) poznałam dopiero w urzędzie gdy poszłam do niego z problemem a wystając do niego w kolejkach zobaczyłam jak to wygląda od kuchni. Jak się znieważa i poniża petentów i jak się na nich pokrzykuje. To my wybraliśmy tego prezydenta i to on powinien być dla nas, a nie my dla niego. Bardzo mi przykro, że ludzie oceniają go po tym co robił w szkole bo to było już dawno temu, a nie widzicie tego co zrobił z tym miastem. od razu widać, ze nie korzystasz z tramwaju, ale co mają powiedzieć ci, którzy dojeżdżają do szkoły , lub pracy w łodzi stłoczeni jak sardynki w puszce, a on zasłania się ciągle ratowaniem szpitala. To samo hasło wyborcze- żenada:"POKAZAŁEM - ŻE POTRAFIĘ" co ?- nabijać ludzi w butelkę wyprzedawać co się da i wszystko w tym mieście niszczyć?
A po za tym jak nie głosujesz na Prezydenta to po co zabierasz głos w tej sprawie?