- Kod: Zaznacz cały
temat wydzielony z wątku o sklepie IKEA
Ano niestety polaczki się rzuciły na ten szmelc jak pies na suczkę w okresie godowym

temat wydzielony z wątku o sklepie IKEA

Dmowski napisał(a):Ano niestety polaczki się rzuciły na ten szmelc jak pies na suczkę w okresie godowymNie patrząc co biorą byle brać. Hehehe a co najśmieszniejsze, słyszałem jak kilka osób wychwalało pod niebiosa oryginalne (sic!) "szwedzkie" meble. Tania chińszczyzna i chłam jakich mało a i ceny w porównaniu do jakości zbyt wygórowane. 50 PLN za kawałek jaskrawo żółtego plastiku, to najlepszy dowcip jaki tam widziałem.

Do kompletu z tymi naszymi rodzimymi produkcjami zawsze wyobrażam sobie jakaś makatkę nad łóżkiem i landszafcik z jeleniami na rykowisku... 

Dmowski napisał(a): Ludzie mają billboardy, tv, kolorowe gazetki, głupie reklamy i to co tam jest napisane/powiedziane jest bezbłędne i już nie trzeba myśleć.

orkzwiadowca napisał(a):Zrobił się temat polityczny, ale i mnie wywołano do tablicy. Wywował mnie konkretnie grzeszek, powtarzam nie wierze w socjalizm, ale w elementy polityki socjalnej.
Tacy liberałowie jak ty, jak Tusk świętował barbórke w kopalni "janina" Za rządów AWS gdzie czynnie uczestniczył w polityce prawica i korzenie liberalne chcieli zamknąć tą kopalnie, pozbawić pracy kilkju tys ludzi. A co powiedział Tusk teraz? Chwalił, że kopalnia "Janina" produkuje 20 % węgla na cały kraj, przynosi zyski, że jest z tego dumny.
Znasz sytuacje stoczni, czy da ją się uratować? Czy cytujesz Korwina bo na nic innego cie nie stac?
Fanatyzm.
A kto uratował kopalnie? A ci je.... socjaliści, te parszywe lewaki, których tak nienawidzicie. Rozmydliłem temat, ale nie ja go zacząłem rozmydlać.
. Posłuchaj lepiej co u stoczniowców powie o górnikach. Albo lepiej: w Kopenhadze na dniach, bo nasi górnicy nie maja tam dobrych notowań. Ciekawie co powie, he he. Od górników oberwać czy od Anieli ? Oto pytanie.
grzeszek napisał(a):To jest takie właśnie pitulenie zjeść ciastko i mieć pinć ciastek.
.grzeszek napisał(a):Czlowieku, co ty tak tego Korwina wspominasz, rodzina jaka czy co ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników