cytat z bloga
Sz.P.
Z czasem przemyśleń dotyczących polityki w naszym kraju doszedłem do pewnych wielu ważnych wniosków.
Polska polityka to jedno wielkie bagno.
Ale są jeszcze ludzie sprawiedliwi którzy chcą zrobić coś pożytecznego dla Polski. To ludzie Prawa I Sprawiedliwości. I nie mówię tego bo jestem ich członkiem. Jestem niezależny.Za rzadów PiS w Polsce naprawdę żyło się lepiej. Tanie państwo nie było fikcją lecz prawdą która uderzyła w wielu.Czemu PiS był tak atakowany przez wiele różnych opcji politycznych? Czemu nie mógł przeforsować swoich ustaw? Wreszcie czemu ciągłe ataki na Zbigniewa Ziobro?
PiS był na każdym kroku atakowany ponieważ większość przeciwników bała się iż to właśnie PiS wprowadzi porządek w tym kraju. Sprawiedliwość była na wysokim poziomie tylko dzięki Ministrowi Sprawiedliwości Zbigniewowi Ziobro. To właśnie ten człowiek wprowadził sądy 24h dla przestępców złapanych na gorącym uczynku aby mogli wcześniej być sądzeni i spędzić czas tam gdzie zasłużyli. To właśnie ten minister chciał zlikwidować budry na meczach aby każdy mógł iść na mecz oglądać go a nie w obawie oto czy przez przypadek nie dostanie butelką w głowę czy kijem przez łeb.To właśnie ten minister wraz z CBA zwalczal korupcję wśród środowiska lekarzy i biznesmenów. Ten człowiek chciał sprawiedliwości. Tylko nie pozwolono mu dokończyć jego dzieła. Mam nadzieję iż PiS oraz Zbigniew Ziobro zwyciężą w następnych wyborach i nareszcie Hasło: "By zyło się lepiej wszystkim.." naprawdę bedzie miało jakiś sens i znaczenie.
Pozdrowienia Panie Ministrze