kaskana napisał(a):Oglądałam Co z tą Polską i w zupełności zgadzam się z Seneszyn.
którzy już rządzili, mieli swój rząd, mieli swojego prezydenta jaśnie Pana Kwaśniewskiego, i mogli robić takie ustawy jakie tylko im się śniło

Dawid -PL napisał(a):Ja oczywiście TAK. Jestem za aborcją dlatego iż każda kobieta powinna miec prawo wyboru. Dlaczego ludzie w Polsce cały czas się tak panicznie boją. Może przyczyną są księża którzy mówią w kościele o aborcjii to i tamto. Ale wkrótce dzięki UE mam nadzieję w Polsce aborcja będzie legalna.

Dawid -PL napisał(a): mam nadzieję w Polsce aborcja będzie legalna.

Bez większego wysiłku ta przeciętna Kowalska wyskoczy na weekend do Londynu i "załatwi" to legalnie. A w poniedziałek pójdzie do pracy - jak gdyby nigdy nic.Calmwater napisał(a):Przy obecnym prawie i tak przeciętna Kowalska znajdzie Kowalskiego, który jest ginekologiem i przeprowadzi taki zabieg na lewo.

Słuszna koncepcja. Przy czym zaniżyłbym limit do dwójki - co i tak wydaje mi się nadal zbyt liberalną granicą.Nietzsche napisał(a):bezrobotna biedota z marginesu, która ma więcej niż troje dzieci powinna być sterylizowana.

Im to powiedz. Może jeszcze nie wiedząmichal7187 napisał(a):Jeśli ktoś mówi o aborcji w odniesieniu do rodzin patologicznych, to niech się porządnie uderzy w głowę. Ciąża powinna być czymś zaplanowanym i przemyślanym, a nie rezulatem upojnej nocy, po libacji alkoholowej.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników