13 Grudnia AD 2009

Krótkie rozmowy o pabianickiej polityce...
Dmowski
Piaski - witamy w piaskownicy

13 Grudnia AD 2009

Postprzez Dmowski » 12 lis 2009, o 20:03

Łódzki Ruch Narodowy "Szczerbiec" i Obóz Narodowy Radykalny mają zaszczyt zaprosić na manifestację mająca na celu upamiętnienie Ofiar Stanu Wojennego. Manifestacja rozpocznie się na Pasażu Schillera w Łodzi 13 grudnia b.r. (godzina będzie podana wkrótce)
Liczymy na Państwa obecność !

z narodowym pozdrowieniem,
ŁRN,ONR

http://www.youtube.com/watch?v=FKHFjTXrvmQ

Piter1489

Re: 13 Grudnia AD 2009

Postprzez Piter1489 » 21 lis 2009, o 01:01

Nacjonaliści, bleee :P .

Z pewnością przyjdzie też banda kretynów w arafatkach, z transparentami "precz z faszyzmem, precz z kapitalizmem" (jakby to miało ze sobą coś wspólnego). Na pewno nie przyjdę na taką manifestację, bo nie wiem która grupa bardziej by mnie irytowała.

ja_arek
Moderator
Moderator

13 Grudnia AD 2009

Postprzez ja_arek » 22 lis 2009, o 00:15

możesz wpaść jeszcze gorzej i stanąć razem z lewakami a wtedy... lepiej nie opiszę jaką możesz przeżyć przygodę, ale nie martw się w ciąże nie zajdziez :D
"Niebo gwiaździste nade mną i prawo moralne we mnie"

orkzwiadowca

13 Grudnia AD 2009

Postprzez orkzwiadowca » 22 lis 2009, o 04:02

Homofoby, żal was i tyle

Dmowski

13 Grudnia AD 2009

Postprzez Dmowski » 22 lis 2009, o 14:21

Taaaa, psy szczekają, karawana jedzie dalej:) A co Twój generał ma wspólnego z pedziami?

orkzwiadowca

Postprzez orkzwiadowca » 22 lis 2009, o 14:43

Wy jesteście homofobami, takich jak wy trzeba utylizować.

Dmowski

Postprzez Dmowski » 22 lis 2009, o 23:13

orkzwiadowca napisał(a):Wy jesteście homofobami, takich jak wy trzeba utylizować.

Hehehe i mówi to "obrońca wolności wszelakiej" , że trzeba nas utylizować, skoro z Ciebie taki wolnościowiec to pozwól i Nam wyrazić swoją opinię na dany temat. A nie tylko obrażać potrafisz. Poza tym nadal nie dostałem od Ciebie odpowiedzi jak ten przemarsz wiąże się z homofobią.
Aha, nie wiem czy wiesz ale Twoja wypowiedź kwalifikuje się pod kodeks karny, a dokładniej pod punkt 2 art. 255 KK. Miłej lektury 8)
§ 2. Kto publicznie nawołuje do popełnienia zbrodni,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

orkzwiadowca

13 Grudnia AD 2009

Postprzez orkzwiadowca » 23 lis 2009, o 00:29

a co nie jesteście homofobami?
w takim razie dziękować panu Bogu, że popieracie homoseksualizm.
Bogu dzięki :)

Piter1489

Postprzez Piter1489 » 23 lis 2009, o 01:12

ja_arek napisał(a):możesz wpaść jeszcze gorzej i stanąć razem z lewakami

W życiu! Z nacjonalistami jeszcze można stanąć, bo pewnie nie wszyscy to szowiniści, a i szowinizm nie zawsze musi prowadzić do jakichś pogromów.

Lewactwo jest gorsze, zbieranina socjaldemokratów, komunistów i anarchokolektywistów, wszystkie te ideologie zawsze prowadzą do złodziejstwa w stylu Robin Hooda, usprawiedliwiając zabieranie jednym i dawanie drugim "sprawiedliwością społeczną".

orkzwiadowca napisał(a):a co nie jesteście homofobami?

Nie rozumiem jak można być homofobem, jak można się obawiać ok. 2% populacji albo i mniej? :lol: Niektórzy aktywiści uważają, że jest ich nawet 10% :mrgreen: , średnio co dziesiąta osoba musiałaby być homoseksualna. A teraz pytanie, ilu znacie zdeklarowanych homoseksualistów?
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności... nie znane w żadnym innym ustroju"

Dmowski

Postprzez Dmowski » 28 lis 2009, o 00:05

Dmowski napisał(a):Łódzki Ruch Narodowy "Szczerbiec" i Obóz Narodowy Radykalny mają zaszczyt zaprosić na manifestację mająca na celu upamiętnienie Ofiar Stanu Wojennego. Manifestacja rozpocznie się na Pasażu Schillera w Łodzi 13 grudnia b.r. (godzina będzie podana wkrótce)
Liczymy na Państwa obecność !

z narodowym pozdrowieniem,
ŁRN,ONR

http://www.freeimagehosting.net/uploads/62822557d7.jpg

orkzwiadowca

Postprzez orkzwiadowca » 29 lis 2009, o 01:10

Mam jedną uwagę co do tego forum, mi zagrożono karą, póki co upomnieniem.
Dmowski wkleił podły link, nie zwracając uwagi na to kto ma dany pogląd polityczny! Link nadal funkcjonuję Generał Jaruzelski jaki był taki był, tego sądy nie oceniły, a użytkownik tego forum Dmowwski już ocenił.
Narazę się teraz wielu osobom, ale czy gdzieś jest forum gdzie moderator wypowiada się o polityce? Moderator powinien stać na straży obiektywizmu, a tu moderator bierze czynny udział w dyskusji. To nie tylko rzutuję na portal ale i na tygodnik życia pabianic

ja_arek
Moderator
Moderator

13 Grudnia AD 2009

Postprzez ja_arek » 30 lis 2009, o 00:21

drogi orzkzwiadowco, wytłumaczę Ci uprzejmie że upomnienie (co było przejawem wielkiego liberalizmu z mojej strony) otrzymałeś za użycie wulgaryzmu a nie za swoje poglądy
"Niebo gwiaździste nade mną i prawo moralne we mnie"

orkzwiadowca

13 Grudnia AD 2009

Postprzez orkzwiadowca » 30 lis 2009, o 01:15

radze się zastanowić nad tym linkiem wyżej .
tekst śpieszmy się kochać... tak szybko odchodzą jest na miejscu w stosunku do Genrała
tym bardziej, że wypowiadają się na ten temat ludzie co robili w pieluchy w tamtych czasach.
ale czego się można spodziewać po internetowcyh forach, z drugiej strony politycznej choćby tutaj
http://www.zyciepabianic.pl/wydarzenia/ ... dpisy.html
i komentarz
jeśli tak to już sprawił sobie przegraną, do przyszłorocznych wyborów wielu moherów nie wytrzyma i straci Pan sporo głosów

nie lubie moherów, ale pisanie komentarza w taki sposób jest nieetyczne, w taki sam sposób jest podany ten link.
Nie wiem czemu jest sugerowane odejście z tego świata. Skoczcie sobie na główną i przejrzyjcie wypadki, ile osób ginie, i nie zawsze ze swojej winy, więc może trochę szacunku, a nie pisanie w stylu odejscia, jak o jedzeniu chleba. Ja tu nic nie zmienie ale warto wykazać komunizm i negować zło, a nie liberalizm jako wolność słowa ponad norme
Ps; komuszki chociaż nie ukrywają swojego światopoglądu, nie podlizują się klerowi. Liberałowie mówią o karze śmierci jak o chlebie, ale leżą na 4 w kościele.

Dmowski

13 Grudnia AD 2009

Postprzez Dmowski » 30 lis 2009, o 01:24

A co w tym linku jest podłego? To, że w końcu trzeba się rozliczyć z ponurą historią PRL i ludźmi, którzy wtedy rządzili i terroryzowali Kraj? No nic, oceniaj to sobie jak chcesz.
Sprawa następna. Wybacz ale nie będę się pytał każdego użytkownika forum o jego poglądy polityczne i zdanie na temat generała Jaruzelskiego. Nie chcesz nie włączaj go, nie otwieraj tematów które zakładam i nie czytaj moich postów. Z doświadczenia wiem, że Internet jest PEŁEN dużo bardziej gorszących/zboczonych/chorych, czy ogólnie przyjętych za niesmaczne delikatnie mówiąc obrazków/projektów/filmików niż ten plakat(zresztą bardzo łagodny w wymowie).I nie widzę w nim niczego co by raniło dobry smak nie-komunisty(bo komucha to i owszem, może bulwersować) Poza tym w państwie demokratycznym MAM pełne prawo wyrazić swoje zdanie na dowolny temat. O ile nikogo nie obrażam i robię to z zachowaniem podstawowej kultury słowa.
Wg. Ciebie moderator nie może zabrać głosu w temacie o kwiatkach(bo niektórzy wolą fiołki, inni róże a jeszcze innych kwiatki w ogóle nie interesują) I jak to wygląda, jeżeli mod pochwala róże? Pewnie skandalicznie...
Nie wiem jak Ty ale ja jestem użytkownikiem kilku forów internetowych i wszędzie modzi aktywnie uczestniczą w dyskusjach na tematy wszelakie. Moderator ma stać na straży, porządku na forum, poprawiać rażące błędy innych użytkowników, karać upomnieniami bądź banicją za łamanie wewnętrznych regulaminów, usuwać posty nie związane z tematem lub takie gdzie są wulgaryzmy, a to jakie ma zdanie na dany temat to już jego prywatna sprawa i nikomu nic do tego, chyba, że on sam chce o tym dyskutować.
To tyle

orkzwiadowca

Postprzez orkzwiadowca » 30 lis 2009, o 02:19

prosze tylko zauważyć że wskazałem dwa przykłady jeden który obraża ideały lewicowe, drugi prawicowe. dyskusja musi być klarowna.
Lubisz czytać na niektórych forach, o komunistach, że wymierają to żelazny elektorat lewicy się skurcza?
To samo z drugiej strony piszą ludzie lewicy, moherów mniej, umrą, mniej głosów.
Tylko o to mi chodzi. A to, że gdzieś tam na forach są gorsze określenia Generała to co ma do rzeczy?
przyklad z kwiatkami wydaje się słuszny, ale jest to forum tygodnika lokalnego, poglądy moderatora na scene polityczną nie powinny się ukazywać.

A tak w ogóle z waszego podwórka, hasło zakaz pedałowania jest obraźliwy, pierwszy wyrok za "pedała" już zapadł. Brawo sąd :)

Powrót do Polityka