restauracja - rewelacja ;)

Co robimy w wolnym czasie, co warto polecić...
bambarylka11
Piaski - witamy w piaskownicy

Postprzez bambarylka11 » 26 sie 2011, o 22:17

Dzis odkryta ;) http://www.smakindii.com.pl/kontakt.php
Wypas, jedzenie jest super, najlepiej jest pogadać z szefem który ciagle się kręci po knajpce i gada z klientami (gada ale nie jest z niego upierdas ;) ) on z chęcią doradzi co ma dobrego np. z kurczaków albo z placków .. znajomi którzy byli ze mną na obiedzie mówili że jedzenie jest jak w Indiach, chociaż Indie to duży kraj to jednak mają swoje przysmaki .. najlepszym dowodem na to jest to że znajomi po nazwie wiedzieli co dostaną ;) (dla mnie mission immposible ;) ) i okazało sie że byli zachwyceni - zupełnie jak w Indiach - spędzili tam prawie 2 miechy na podróżowaniu zatem chyba wiedzą co mówią. Aaaa jeszcze .. rachunek był spoko - nie tak jak w Łodzi na takiej ulicy na "P" .. nie dość że drogo to jeszcze "kasza nie dogotowana" hehe.
Aaaa wystrój w knajpce taki spoko - czysto schludnie ale jakaś rewelacja to nie .. Indie poprostu .. sie można naoglądać tego na Bollywoodzkich filmach.. no nie porywa ;P ale ogródek bardzo fajny!

Blondi

Postprzez Blondi » 17 paź 2011, o 19:47

Potwierdzam! Byłam już tam kilka razy i jestem zachwycona serwowanymi daniami oraz obsługą. Polecam kazdemu, kto szuka nowych smakow.

Powrót do Po godzinach