PIZZERIA "GRUBY BENEK"

Co robimy w wolnym czasie, co warto polecić...
Martuchap_ce
Piaski - witamy w piaskownicy

PIZZERIA "GRUBY BENEK"

Postprzez Martuchap_ce » 25 lip 2011, o 10:19

Niestety Benek się popsuł :( na początku pizza była super, teraz jest bardzo średnia, średnio smaczna, średnio tania, było lepiej :(
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

odadoz

PIZZERIA "GRUBY BENEK"

Postprzez odadoz » 5 gru 2011, o 20:28

A zamawialiście z www.fudeo.pl ? Jest tam kilka fajnych pozycji. Niestety póki co większość łódzkich :(

ziel_ona

PIZZERIA "GRUBY BENEK"

Postprzez ziel_ona » 7 gru 2011, o 16:53

jasiu napisał(a):Zielona z konkurencji ewidentnie. Jadłem pizzę chyba w większości pabianickich pizzeri i ta w Grubym jest jedną z lepszych. Rozumiem, że coś komuś nie odpowiada, ale że nie ma smaku, że dowóz 30 minut poślizgu itd to lekka przesada.

Hah, prawie po półtora roku, a ja wciąż pamiętam, że zamiast do godziny, czekałam półtorej. Od tego czasu jadłam jeszcze dwa razy z Benka i zdania nie zmieniłam. Ta pizza jest zwyczajnie jak dla mnie bez smaku. Słyszałam jednak wiele pochlebnych opinii na temat tej pizzerii. Nie wiem, może zamawiana i konsumowana na miejscu smakuje inaczej. I nie, nie byłam i nie jestem z konkurencji :lol: . Ja tylko lubię zjeść dobrą pizzę wyrażam swoją opinię ;>

Poprzednia strona

Powrót do Po godzinach