Jazz Bass Cafe

Co robimy w wolnym czasie, co warto polecić...
abyss
Starówa - witaj starszy forumowiczu

Jazz Bass Cafe

Postprzez abyss » 23 lis 2006, o 16:25

Bardzo często spotykam ludzi, którzy z utęsknieniem wyczekują ponownego otwarcia najbardziej klimatycznego w Pabianicach pubu i klubu muzycznego w jednym, a mianowicie Jazz Bass Cafe. Ku radości mieszkańców Bugaju zostanie on otwarty na 3-Maja. Doszły mnie słuchy, że otwarcie w nowym miejscu planowane jest na koniec grudnia. Jednak z biegiem czasu podobno data ta staje się coraz mniej pewna. Czy ktoś z Was ma bliższe informacje na ten temat?
Jesteś tym, co potrafisz poczuć, posiadasz tyle, ile umiesz dostrzec
Miej permanentnie rozpostarty umysł i nie zamykaj oczu
Koczuj na smaki, smaki te poczuj

Bosman
lewityn - wypływasz na szerokie wody

Postprzez Bosman » 23 lis 2006, o 16:44

ciekawe czy będzie ten sam klimat co na kościuszki.

ewa
Moderator
Moderator

Postprzez ewa » 23 lis 2006, o 17:33

Zerkając przez okienko widać, że ściany już dawno skończone, błyska pseudo kominek, więc chyba już na ukończeniu ;) Chyba można już sobie kombinować, gdzie będzie ulubiony stolik :)

abyss

Postprzez abyss » 23 lis 2006, o 17:45

Jakby prace zakończyli przed sylwestrem sporo kosztów przeniesienia by im się zwróciło. Kto by nie chciał spędzić sylwestra w takim miejscu, jeśli nie ma jakiś wyrafinowanych planów?

ewa
Moderator
Moderator

Postprzez ewa » 23 lis 2006, o 17:49

Ooo już mi się spodobał ten pomysł ;) Szczególnie, ze planów jeszcze nie mam. Teraz to będę tam chodzić i ich poganiać :D

Bosman

Postprzez Bosman » 23 lis 2006, o 19:07

to idziemy na sylwka forumowicze :D

kuba
Piaski - witamy w piaskownicy

jazzbasscafe;)

Postprzez kuba » 25 lis 2006, o 16:53

Cześć. Bardzo mi miło, że czekacie na efekty naszego i zmagania się ze szpadlelkami, taczuszkami, płytami, profilami, wiertarkami itd... ;) niestety z różnych powodów remont się znacznie opóźnił i niestety byłem baaaardzo dużym optymistą odpowiadając często na pytanie " kiedy!! " - że, w listopadzie, a może w grudniu, albo że na sylwestra.. Niestety prace nie toczą się tak szybko, jak byśmy chcieli. ALE!! jestem już dość daleko i zapewniam, że klub będzie, i że będzie się oczywiście nazywał "JazzBassCafe" i będzie klimat, i będzie lepiej, i będzie cieplej hehe, i będzie wentylacja i będą bliskie spotkania z muzyką i sztuką, i prawdopodobnie - może jeszcze nie na otwarciu - ale wkrótce po - będzie stół bilardowy w oddzielnej sali, którą będzie można wynajmować na spotkania nie tylko przy kulkach, ale może przy jedzonku, albo ping-pong?? generalnie musicie się uzbroić w cierpliwość. Postaram się otworzyć najpierw część klubu - żeby było już gdzie spędzać czas, a bilard itd zostawimy na deser... Chciałem zaznaczyć, że bardzo czekam na moich klientów, którzy pomagają mi utrzymać klimat lokalu. Mam nadzieję że wszystko się uda i będziecie mieli coś więcej niż tylko zwykły pub w Waszym mieście. Dziękuję za doping. Pozdrawiam. Kuba.

kaśka

Postprzez kaśka » 25 lis 2006, o 17:39

Kubuś, trzymamy kciuki za Ciebie. Nie możemy już się doczekać wieczorów w Jazz Bass Cafe :)
żyj chwilą, tu i teraz

Edziulka

Postprzez Edziulka » 26 lis 2006, o 21:55

I w końcu będę miała gdzie przychodzić z moim ukochanym i nie będę musiała się wstydzić miastowych lokali 8) :D. Czekam na otwarcie !! !! !!
"Oto jest MIŁOŚĆ.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie."

[ O'Gangaceiro ]

kaśka

Re: jazzbasscafe;)

Postprzez kaśka » 8 gru 2006, o 21:40

kuba napisał(a):Cześć. Bardzo mi miło, że czekacie na efekty naszego i zmagania się ze szpadlelkami, taczuszkami, płytami, profilami, wiertarkami itd... ;) niestety z różnych powodów remont się znacznie opóźnił i niestety byłem baaaardzo dużym optymistą odpowiadając często na pytanie " kiedy!! " - że, w listopadzie, a może w grudniu, albo że na sylwestra.. Niestety prace nie toczą się tak szybko, jak byśmy chcieli. ALE!! jestem już dość daleko i zapewniam, że klub będzie, i że będzie się oczywiście nazywał "JazzBassCafe" i będzie klimat, i będzie lepiej, i będzie cieplej hehe, i będzie wentylacja i będą bliskie spotkania z muzyką i sztuką, i prawdopodobnie - może jeszcze nie na otwarciu - ale wkrótce po - będzie stół bilardowy w oddzielnej sali, którą będzie można wynajmować na spotkania nie tylko przy kulkach, ale może przy jedzonku, albo ping-pong?? generalnie musicie się uzbroić w cierpliwość. Postaram się otworzyć najpierw część klubu - żeby było już gdzie spędzać czas, a bilard itd zostawimy na deser... Chciałem zaznaczyć, że bardzo czekam na moich klientów, którzy pomagają mi utrzymać klimat lokalu. Mam nadzieję że wszystko się uda i będziecie mieli coś więcej niż tylko zwykły pub w Waszym mieście. Dziękuję za doping. Pozdrawiam. Kuba.

Kuba, jak ci idzie remont? Napisz co tam robisz za zasuniętymi żaluzjami. Ile będzie stolików? Czy będzie scena? A kto stanie za barem, może Monia?
żyj chwilą, tu i teraz

abyss

Postprzez abyss » 9 gru 2006, o 00:37

kaśka napisał(a):A kto stanie za barem, może Monia?

Z tego co się orientuję, to dawna kelnerka jest teraz w Irlandii...

BOLO

Postprzez BOLO » 9 gru 2006, o 11:04

Tak jak większość byłych kelnerek - niestety.
ioo było was poznac ale albo jestem zbyt głupi aby was zrozumieć albo zbyt mądry aby was cokolwiek nauczyć

kaśka

Postprzez kaśka » 9 gru 2006, o 17:34

abyss napisał(a):
kaśka napisał(a):A kto stanie za barem, może Monia?

Z tego co się orientuję, to dawna kelnerka jest teraz w Irlandii...

Mylisz się :lol: , bo Monia wróciła i ponoć ma stanąć za barem. Tak twierdzi nene. Pozdrowionka dla Moni :lol:
żyj chwilą, tu i teraz

kuba

Postprzez kuba » 10 gru 2006, o 21:53

cześć. zobaczymy. prawdopodobnie będzie Mona. ile stolików itd.. nie wiem. jestem jeszcze daleko od ustawiania stolików. Pozdrawiam JB-sowiczów. życzę cierpliwości, bo dobrze Was rozumiem;)

nene

Postprzez nene » 10 gru 2006, o 23:57

ja ich nie rozumiem...co nagle to po diable..
im dłużej wyczekujesz tym bardziej smakuje..czas pobudza apetyt :shock:

ale przyznaję, że wiele osób czeka na Jazz......na dobry dźwięk w tym mieście...alleluja!!!amen!!

Elmirka

Postprzez Elmirka » 3 sty 2007, o 21:36

No i jak "idzie"? Nie to, żebym była niecierpliwa, ale ciekawska tak! :lol:
Czuję, że budzi się we mnie zwierzę. Niestety, to chyba leniwiec.

BOLO

Postprzez BOLO » 5 sty 2007, o 23:44

wiem że to nie dokładnie do tematu ale czy wie ktoś co bedzie we FABRYCE pod SinCity??
ioo było was poznac ale albo jestem zbyt głupi aby was zrozumieć albo zbyt mądry aby was cokolwiek nauczyć

NEO

Postprzez NEO » 10 sty 2007, o 15:54

"JazzBassCafe" > Kuba - pozdrowienia od kolegi z klazy z podstawówki :-)
Powodzenia i wszystkiego naj ... Hucznego!! otwarcia!!

N

kuba

Postprzez kuba » 11 sty 2007, o 00:07

no hey. Dzięki za pozdrowienia. Ciekawy jestem który kolega... i z której podstawówki .. hehe. Klub się robi.... robi się... powoli się coś zaczyna wyłaniać, więc mogę już chyba powiedzieć, że mi się podoba. A tak w kwestii badań: co chcieli byście jeść w klubie? czekam na propozycje. może tosty, zapiekanki, hamburgery, dania miesne, schabowe z frytkami flaczki, (hehe- to był żart....) czy SZARME -hehe - nie wiem jak to się piszę. a może lepiej słodkie rzeczy? może lepiej ciacha, pączki, WZ-ki, ptysie, ciasta, lody ....... no? co wy na to??

Bosman

Postprzez Bosman » 11 sty 2007, o 00:30

Kuba Trzymamy za ciebie kciuki.
Mam nadzieję że pokarzesz się z dobrej strony, tak jak to zresztą było na Kościuszki. Cieszy mnie iż jesteś niezależnym, i pomimo rezygnacji z Mok-u, (Tłumaczenie p. Żurawskiego jest dziwne że przeniosłeś się bo otwierasz klub) Nie od razu otwierasz to wiadomo, ale dyrektor był dziwny swego czasu ponoć mieliście spór o nazwę on na siłę chciał "Artystyczną" Tak czy owak 1500 zł miesięcznie przepadło-, nie wiem co tam teraz będzie. Radni mieli ciągłę pretensje gdy sesje odbywały się w Mok-u, że knajpa jeszcze zamknięta, a gdy prosiłeś by ktoś zawiadamiał cię wcześniej to Pewna Pani, której nie lubię bardzo to ją bulwersowało.

Niech Żyję Niezależność

Następna strona

Powrót do Po godzinach