). jeśli moglibyście coś zmienić co by to było? Liczę na szczere odpowiedzi 

). jeśli moglibyście coś zmienić co by to było? Liczę na szczere odpowiedzi 

. Akurat o tym sobie wczoraj z mężem rozmawialiśmy w domu. Co prawda nie zawężaliśmy się do Pabianic jedynie, ale refleksje mieliśmy identyczne. Wizyta męża w nowym lokalu w Łodzi nas tak natchnęła. Z resztą nie tylko.

prof_klos napisał(a):Był kiedyś klub w Łodzi, tam właśnie za cel stawiali sobie klasę i tak dalej. Długo nie pociągnął. Niestety, takie realia.

czy możemy wrócić do tematu? Mnie raczej chodzi o młodzież i dzieciaki, co dal nich można by zrobić Waszym zdaniem 

Martuchap_ce napisał(a):Czego Waszym zdaniem Brakuje w Naszym mieście?
Trzeba było tak od razu.Martuchap_ce napisał(a):Mnie raczej chodzi o młodzież i dzieciaki

Xanadu napisał(a):Przy okazji przydała by się policyjna godzina dla rozbrykanych dzieciątek. Po 22:00 - tylko z prawnym opiekunem, albo na pakę i do domu. Na koszt mamusi i tatusia. W razie oporu - na dołek i po zawodach.
Nie minął by kwartał a byłby taki spokój wieczorami, ze hej
Ach..... te marzenia ^^
Wiem,że młodzież się nudzi itp.ale czasem nie idzie wytrzymać kiedy pętają się po nocach pod oknami 
Owieczka napisał(a):Można by było zadbać troszkę bardziej o nasze Pabianickie parki,żeby przyjemniej było posiedzieć na ławeczce.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników