(zaraz za stacją gazową jadąc w stronę Orlej, po prawej stronie); mnie tam montowali kiedyś zmieniarkę 

Elvis napisał(a):Poszukuje jakiegos sklepu/firmy zajmujacej sie zakladaniem car audio . Mowiac car audio mam na mysli pociagniecie instalacji od radia na tyl samochodu i zamontowaniu glosnikow w tylnej półce . Nie zalezy mi na zadnej super jakosci , chce aby cos po prostu brzeczalo w aucie , a ze nie mam czasu i miejsca samemu tego zrobic chcialbym to wlasnie komus "zlecic" . Mozecie mi cos polecic w Pabianicach badz Łodzi ?

sapan napisał(a):No fakt w porowaniu do pozostalych nie jest drogi, ale jakies wieksze pieniadze trza wylozyc na kupno takiego sprzetu niz jakis innych, ale to i tak sie oplaca bo bardzo ladnie gra

a pewnie w niedlugiej przyszlosci zmienie wszystkie glosniczki na GZ. Z kumplem ostatnio robilismy maly tescik i podlaczylismy pod mojego wzmaka jego sooba Boshmana to ten jego soob pierdzial a nie gral . Wiec moim zdaniem lepiej dolozyc troche monety i kupic cos takiego jak GZ i miec pewnosc ze to bedzie ladnie gralo 

sapan napisał(a):Ja narazie mam sooba GZ podlaczonego pod wzmaka Blaupunkta i gra zarabisciea pewnie w niedlugiej przyszlosci zmienie wszystkie glosniczki na GZ. Z kumplem ostatnio robilismy maly tescik i podlaczylismy pod mojego wzmaka jego sooba Boshmana to ten jego soob pierdzial a nie gral . Wiec moim zdaniem lepiej dolozyc troche monety i kupic cos takiego jak GZ i miec pewnosc ze to bedzie ladnie gralo

sapan napisał(a):Adamo i jak masz juz nowy sprzecik w autku?

Sebastian napisał(a):Adasiu gratulki !
Widzę, że poszedłeś na maxa !
Śliczny furex.

sapan napisał(a):No zabudowa sie konkretnie prezentujeJestem ciekaw jak to slychac

sapan napisał(a):No jakos ostatnio widzialem Cie na miescie jak jechales ale muzy nei bylo slychac, albo ja mialem zaglosno i dlatego nie slyszalem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników