Bartlos napisał(a):witam ja w temacie zamienie telefon nokia 9300 bez baterii i wewnętrzny ekran peknięty ale to drogie nie jest .

Rozmyśliłem sięja_arek napisał(a):Xan - czy ta krajalnica już poszła?

O, widzisz, i tu możemy podyskutować. Mam trochę zabytkowych już wydań "Ekspertów"Maciek napisał(a):ja zamienię roczniki magazynu CHIP

A która z tych dętek ma procesor?Lupus83 napisał(a):Mam dwie dziurawe dentki i dwie zepsute płyty główne. Jedną z procesorem.

Xanadu napisał(a):Rozmyśliłem sięja_arek napisał(a):Xan - czy ta krajalnica już poszła?
Ale zostało mi pół butelki toniku KinleyaO, widzisz, i tu możemy podyskutować. Mam trochę zabytkowych już wydań "Ekspertów"Maciek napisał(a):ja zamienię roczniki magazynu CHIPA która z tych dętek ma procesor?Lupus83 napisał(a):Mam dwie dziurawe dentki i dwie zepsute płyty główne. Jedną z procesorem.

ola1986 napisał(a):biorąc pod uwagę, że taka nokia stoi ok 100-200 zł

zamienię nokię 9300 na inny
sprzedany za 130

A ile byłeś gotów zapłacić za wrak telefonu?Mateusz napisał(a):Za Nokie 130 ??

Xanadu napisał(a):A ile byłeś gotów zapłacić za wrak telefonu?Mateusz napisał(a):Za Nokie 130 ??
To albo nam jak zwykle bajki opowiadasz albo trafiłeś więszego idiote od ciebie...
... oto za ile chodzą takie nokie z jednym niesprawnym wyświetlaczem...
http://www.allegro.pl/item761768203_nok ... _w_99.html

Xanadu napisał(a):A ile byłeś gotów zapłacić za wrak telefonu?Mateusz napisał(a):Za Nokie 130 ??
Kolega sprzedający napisał tylko 130 bez pln/zł/$/euro 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników