carlos1981 napisał(a):to widzę ze szkoła nr 17 przoduje ...a dlaczego tam??

ja_arek napisał(a):bo moderator tej strony skończył tą szkołę i wszystkie inne posty są usuwane

, mam sprawdzone

Owieczka napisał(a):JA chodziłam do Ś.p.SP nr 16. To była szkoła...

basket_pce napisał(a):szkoła dyrektora Ostojskiego (PiS)
basket_pce napisał(a):PM nr 4 jest najlepsze w Pabianicach, nie ma to jak SP3, jest sala zabaw z piłkami dmuchanymi, wiele atrakcji i bardzo dobra kadra , mam sprawdzone
wymogi są wszędzie takie same i nie ma więcej dzieci niż można, wiec nie ma co nazywać czegoś molochem,
a przedszkole realizuje projekty unijne i ma dzięki temu więcej walorów, dodatkowych atrakcji i zajęć ze specjalistami dzięki kasie z uni
zakropliła czymś mu oczy. Chociaż absolutnie nie powinna.
Owieczka napisał(a): basket_pce napisał(a):szkoła dyrektora Ostojskiego (PiS)
A co to za różnica?Dla mnie liczyła się tylko szkoła jako taka a nie zapatrywania polityczne dyrektora.
basket_pce napisał(a):PM nr 4 jest najlepsze w Pabianicach, nie ma to jak SP3, jest sala zabaw z piłkami dmuchanymi, wiele atrakcji i bardzo dobra kadra , mam sprawdzone
wymogi są wszędzie takie same i nie ma więcej dzieci niż można, wiec nie ma co nazywać czegoś molochem,
a przedszkole realizuje projekty unijne i ma dzięki temu więcej walorów, dodatkowych atrakcji i zajęć ze specjalistami dzięki kasie z uni
Na jakiej podstawie twierdzisz że to najlepsze przedszkole?Wiele lat mieszkałam obok, moje starsze dziecko nawet przez jakiś czas chodziło do tego przedszkola i nie byłam zachwycona- większe przedszkole to więcej dzieci. Więcej dzieci to mniejsza kontrola nad nimi.Pomijając fakt, że kiedy mój syn tam chodził to pani przez pomyłkęzakropliła czymś mu oczy. Chociaż absolutnie nie powinna.
Dla tego moje drugie dziecko zapisałam do małego kameralnego przedszkola, które może jest dalej ale jest dużo lepsze niż duży moloch typu Pm nr. 4 czy PM nr.11.

basket_pce napisał(a):nie będę się spierał z Tobą, bo to nie jest miejsce do tego, może jakiś lepszy temat wybierzesz do dyskusji, a nie przedszkole czy szkoła
.Bo takie rzeczy w edukacji akurat nie mają większego znaczenia.basket_pce napisał(a):szkoła dyrektora Ostojskiego (PiS)

ehhh...

basket_pce napisał(a):Owieczka należy do grupy ludzi pokroju Jarosława Kaczyńskiego
( Kaczyńskiego oczywiście) 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników