przez Benek » 19 maja 2010, o 20:28
Ja byłem dziś drugi raz zobaczyć moje mieszkanko i całą budowę , bardzo fajne mieszkanka , na ostatnim pietrze mają mieszkania dwupoziomowe niestety już sprzedane, z rozmowie z włascicielem , konkretny , miły i dyspozycjny pan dowiedziałem sie ,ze obok na nastepnej działce postawia podobny blok , i bedą tam również mieszkania dwupoziomowe , ale nie bede czekać , bo zdecydowałem sie na mieszkanko nie mniej atrakcyjne , bo z wielkim tarasem na pierwszym pietrze . Jest już moje
Starałem sie sprawdzic dewelopera , maja biuro na 20 stycznia 61 , urzęduje tam miły Pan , który jesli sam nie odpowie nam na pytania , to umówi na pewne spotkanie z włascicielem , który notabene zawsze jest dostepny , nie miałem problemu z dodzwonieniem sie pod numerem 513-28-28-28 dział sprzedaży mieszkań jest konkretny i dyspozycyjny , przyjechał na spotkanie ze mna nawet w sobote . Obserwuje budowę i widzę ,że pomyka mocno do przodu , budowe . Częśc mieszkan jest już własciwie gotowa , trwaja ostatnie prace . Uczciwa i jasna Umową , żadnych wielkich pieniedzy z góry i w ciemno , wystarcza zaliczka 10 tys. płatna przelewem na konto PKO.BP , który zresztą wspólfinansuje , jak dla mnie oferta godna zainteresowania.
pozdrawiam