telekompromitacja

gizmo
Piaski - witamy w piaskownicy

telekompromitacja

Postprzez gizmo » 8 mar 2007, o 08:28

telekomunikacja w lutym miała zwiększyć wszystkim klientom najniższą szybkość neostrady jest juz 8 marca a ja mam cały czas prędkość 128 czy jest ktos w pabianicach komu zwiększony został transfer??
ach te baby

gizmo

Postprzez gizmo » 8 mar 2007, o 10:41

Elmirka napisał(a):A to nie miał być zwiększony limit przesyłu? Bo Ty chyba piszesz o prędkości...

limit przesyłu miał być zniesiony a prędkość miała być zwiększona odsyłam na stronę tp sa
ach te baby

Giuseppe Meazza

Postprzez Giuseppe Meazza » 8 mar 2007, o 23:33

Nie chcę się tutaj napinać ale chyba lepiej byś zrobił dzwoniąc do tepsy żeby się dowiedzieć, bądź pofatygować się do Telepunktu, niż wywalać smutki na forum. Tak czy inaczej z Tepsą nie wygrasz. To jest firma która za wszelką cenę chce być europejska ale jak zarazie posiada system zarządzania jak w PRLu..

gizmo

Postprzez gizmo » 9 mar 2007, o 11:22

Giuseppe Meazza napisał(a):, niż wywalać smutki na forum. ..

nie wywalam smutków tylko spytałem kto ma ten sam problem
ach te baby

GaCek

Postprzez GaCek » 21 mar 2007, o 17:07

Do Telepunktu... zapomnijcie. Chciałem zmnienić plan taryfowy w TP. W ostatnim miesiącu byłem tam 5 razy i zawsze było minimum 8 osób. Ostatnim razembyłe kilka dni temu, radosny bo 3 w kolejce. Przez 30 minut jeden Pan tłumaczył drugiemu jak działa telefon i jak ustawić sobie dzwonki, a drugi obsługujący wyjasniał pani koszt rachunku. Potem pierwszy przez 15 minut sprzedawał neostradę. Gdy byłem pierwszy, a kolejka była już długa, okazało się, że dwie osoby są poza kolejnścią, a kolejnych 5 jest w spawie Orange i też mają pierwszeństwo. pozostałe 3 osoby w tym i ja wyszedłem. Jak masz 4566736486596943736326547596i pół godziny luzu to wejdź do Telepunktu, a i jeszcze jedno - ewentualne uwagi zgłoś na błękitną infolinię - oczywiście gdy masz kolejne 348674389576879798574 godziny. Powodzenia - dobrze być monopolistą.
GaCek

Powrót do Jestem stąd