Targi budowlane z Zespole Szkół Nr. 1 - [ZAPROSZENIE ]

kryshol
Piaski - witamy w piaskownicy

Targi budowlane z Zespole Szkół Nr. 1 - [ZAPROSZENIE ]

Postprzez kryshol » 16 lut 2007, o 17:57

Obrazek

Zespół Szkół nr 1 w Pabianicach oraz Łódzki Oddział Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy pragną poinformować o zamiarze zorganizowania na terenie szkoły Targów Budowlanych dla firm wykonawczych oraz handlowych branży budowlanej z rejonu Pabianic oraz powiatu pabianickiego.
Żywimy nadzieję, że targi staną się wydarzeniem, które ułatwi mieszkańcom Pabianic i okolic poznanie lokalnych firm zajmujących się obsługą przedsięwzięć budowlanych.
Pragniemy w szczególności zainteresować młodzież i ich rodziców rosnącym zapotrzebowaniem na kadrę techniczną i fachowców w rozwijającym się dynamicznie sektorze budowlanym.

Planowany termin targów przewidziany jest na 3 i 4 marca 2007 roku w obiekcie Zespołu Szkół nr 1 w Pabianicach przy ul. Piotra Skargi 21.

Dla Firm i sklepów z branży Budownictwa :
Zapraszamy do zaprezentowania Państwa firmy. Zainteresowanych udziałem w targach zapraszamy na zebranie informacyjne w dniu 22.02.2007 r. o godzinie 17 roku w Zespole Szkół nr 1 w Pabianicach przy ul. Piotra Skargi 21.

[ Dodano: Pią 02 Mar, 2007 ]
Podbijam :!:
zapraszam w sobotę jak i w niedzielę od 9 do 17 :roll:
Pozdrawiam
:wink:

Giuseppe Meazza

Postprzez Giuseppe Meazza » 4 mar 2007, o 15:54

Byłem na targach przechodząc tamtędy i muszę przyznać że bardzo udana inicjatywa.
Aż sam byłem zaskoczony ze tyle ludzi tam przybywało.
A co do samych targów. Przyznam że organizacja dobra, szkoła sie dobrze przygotowała a i budowlańcy nie zawiedli. Sporo firm i prawie każda prezentowała coś ciekawego.
Oby więcej takich imprez w Pabianicach - brawo organizatorzy !

Powrót do Jestem stąd