Bosman napisał(a):Też mnie to zainteresowałem gdy w niedziele przechodziłem przez bugaj.
Zwłaszcza okolice "Biedronki" przy ul:Grota Roweckiego.
Sytuacja ta zaczęła się nasilać od początku października, dlaczego? Tego nie wiem.
Denerwujące jest to najbardziej że zawsze na niedziele jest taki syf.

Lupus83 napisał(a):Wczoraj przy biedronce to był po prostu dramat. Śmieciami leżącymi koło kontenera można by spokojnie zapełnić kolejny kontener.

Bosman napisał(a):Lupus83 napisał(a):Wczoraj przy biedronce to był po prostu dramat. Śmieciami leżącymi koło kontenera można by spokojnie zapełnić kolejny kontener.
To jeszcze nie wywieźli?
To może jako pomysłodawca wrzuć fotkę
Ja jestem na etapie wymiany cyfrówki
I nie mam czym "focić" póki co.
Dziś mi się nie chce.

Bosman napisał(a):ok.
Ja muszę jeszcze poczekać na aparat miesiąc a w skrócie mówiąc na Nokie N95
Chyba mi cyfrówkę zastąpi

Lupus83 napisał(a):Bosman napisał(a):ok.
Ja muszę jeszcze poczekać na aparat miesiąc a w skrócie mówiąc na Nokie N95
Chyba mi cyfrówkę zastąpi
Matryce to może i ma ta nokia dużą, ale optyka to troche kicha. Ja wychodze z założenia, że telefon służy do dzwonienia i pozostaje wierny cyfrówkom Canon

BOLO napisał(a):... skoro dozorcy tego nie widzą, spółdzielnie tego nie widzą, włodarze miasta tego nie widzą iNIE INTERWENIUJĄ to po co się pchacie przed szereg?? Płacę wymagam... nie wywieźli... bedą sprzątać... ich problem

BOLO napisał(a):Teo racja nie potrzebnie to wplątałem ale pisałem już z rozpędu a co tego komentarza to dokładnie o TO mi chodzi... oni nie widzą spraw którymi się zajmują więc ja też nie bede tego widział

BOLO napisał(a):... oni nie widzą spraw którymi się zajmują więc ja też nie bede tego widział

O.Dyrektor napisał(a):Ja chciałem zrobić, ale niestety kontenery wyglądają na puste:(
chyba wzieli się do roboty i uprzątneli bo ani koło biedronki nowej nie mam ani na 20-stycznia, wszystkie są puste:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników