Nieprzeciętny 2006

ewa
Moderator
Moderator

Nieprzeciętny 2006

Postprzez ewa » 20 lut 2007, o 01:59

Są wśród nas ludzie, którzy dokonali czegoś niezwykłego, bezinteresownie pomogli innym, rozsławili nasze miasto, nie lękali się walczyć ze złem...

Podobnie jak w zeszłym roku zapraszamy do wzięcia udziału w plebiscycie Nieprzeciętny 2006.
Wskażcie ludzi, którzy dokonali czegoś, co Wam się spodobało.

Tytuły otrzyma 5 osób, które dostaną najwięcej głosów Czytelników Życia Pabianic.

Osoby, które zgłoszą kandydatów do tytułów, wezmą udział w losowaniu nagród.

gizmo
Piaski - witamy w piaskownicy
Piaski - witamy w piaskownicy

Postprzez gizmo » 28 lut 2007, o 17:48

Ze sportowców nominował bym Ewelinę Galę, która zapowiada się na bardzo dobrą koszykarkę. W każdym meczu juniorek wrzuca średnio 30 punktów, a gdy trener seniorek wpuści ja na boisko też często punktuje. Jednym słowem mówiąc nadzieja pabianickiej koszykówki.

Do nagrody nominował bym tez katarzynę michalak, z którą nie moze sobie poradzić cmentarz straz miejska, policja ani sąd. Może zainteresował by się minister ziobro.

Nieprzeciętny jest również piec Cywil, funkcjonariusz strazy miejskiej, który robi więcej dobrego niz wszyscy straznicy razem wzięci.

Nieprzeciętny jest tez kuba nowak, który otwiera ponownie jazz bass cafe, w której to knajpie działo sie więcej (chodzi o muzykę) niż we wszystkich placówkach kulturalnych w naszym mieście.
na razie tyle.
ach te baby

Powrót do Jestem stąd