. Jakie są wasze ulubione knajpki w Pabianicach lub okolicach - a w nich jakie dania są godne uwagi - ja polecam kaczuszkę w żurawinie w Orionie czy cielęcinie w borowikach w Salemie, a o kluseczkach i wołowinie w sosie piwnym w Galerii nie wspomnę 

. Jakie są wasze ulubione knajpki w Pabianicach lub okolicach - a w nich jakie dania są godne uwagi - ja polecam kaczuszkę w żurawinie w Orionie czy cielęcinie w borowikach w Salemie, a o kluseczkach i wołowinie w sosie piwnym w Galerii nie wspomnę 

i szczerze mówiąc nie wiem który lokal mógłby mu dorównać...

Pychota 
abyss napisał(a):Dzisiaj miałam okazję być w Pierogowie na 20-Stycznia. Genialne są ręcznie robione pierogi z pieca, choć ich cena nie jest zachęcająca. Pyszne kruche ciasto jest obficie wypełnione farszem. Ich smak na długo zostanie w mojej pamięciDo tego przed drzwiami knajpki siedzi ciągle uroczy rudy kot, który także wyczekuje smakołyków od kucharzy

a na pierwszy rzut oka potwierdza się że Sphinx ma słaby ten produkt

- jak zamawiam to tylko tam
a ten sos czosnkowy - pychotka
, co do lokalu to rowniez przyjemny
ładniejszy niż poprzedni, ale poprzedni miałam 5 min od domu, a teraz jakieś 20 min piechotą.

ja mialem 3min od domukaskana napisał(a): co do lokalu to rowniez przyjemnyładniejszy niż poprzedni, ale poprzedni miałam 5 min od domu, a teraz jakieś 20 min piechotą.
D

Soul napisał(a):Najlepsza pizza, jaką jadłem to była dawno temu w Dybkinsie na Bugaju, co prawda była mała, ale było mnóstwo składników i były świeże.
zapomniałam o tym miejscu napisać
kaskana napisał(a):Btw co to knysze ??[

Soul napisał(a):Zawsze zastanawiałem się jak oni robią te kotlety ze są takie pulchne i miękkie.

Soul napisał(a): Wielka BUŁA, mnóstwo sałatek ketchupik i majonez (jak w hamburgerze) i chyba najważniejsze duży Kotlecik albo Gyros.
Nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz
lubię gyros 
P.S.2 Zawsze zastanawiałem się jak oni robią te kotlety ze są takie pulchne i miękkie.
ten tłuszcz co masowo spływał po tym "czymś" był najokropniejszy 
zawsze poprawiają mi humor.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników