Kartofel napisał(a):Aktualnie Dolnamoga przejazdżać jedynie pojazdy wojskowe. Przejazd po połozonych na niej płytach zwykłym pojazdem grozi uszkodzeniem jego zawieszenia.

Lupus83 napisał(a):Myśle że ważniejsza od ułożenia asfaltu na Dolnej, na której jest śladowy ruch jest chociażby wymiana całej nawierzchni na myśliwskiej na odcinku od LOKu do warszawskiej. Tam jest po prostu dramat. Nawet łatanie już nie pomaga.

Lupus83 napisał(a):Myśle że ważniejsza od ułożenia asfaltu na Dolnej, na której jest śladowy ruch jest chociażby wymiana całej nawierzchni na myśliwskiej na odcinku od LOKu do warszawskiej. Tam jest po prostu dramat. Nawet łatanie już nie pomaga.

Maciek napisał(a):Lupus83 napisał(a):Myśle że ważniejsza od ułożenia asfaltu na Dolnej, na której jest śladowy ruch jest chociażby wymiana całej nawierzchni na myśliwskiej na odcinku od LOKu do warszawskiej. Tam jest po prostu dramat. Nawet łatanie już nie pomaga.
cytat ze strony ŻPzB:
Omijajcie Myśliwską
Na ul. Myśliwskiej przy ul. Ossowskiego pracują drogowcy. Wycinają pokruszony asfalt i zalewają dziury nowym. Na drodze tworzą się korki. Ulica Myśliwska będzie łatana na odcinku od ul. Ossowskiego do ul. Warszawskiej.
Bosman napisał(a):Lupus83 napisał(a):Myśle że ważniejsza od ułożenia asfaltu na Dolnej, na której jest śladowy ruch jest chociażby wymiana całej nawierzchni na myśliwskiej na odcinku od LOKu do warszawskiej. Tam jest po prostu dramat. Nawet łatanie już nie pomaga.
Słuchaj!
Może i masz rację, ale to takie trochę popadania w paranoję.
Bo co z kolei mają powiedzieć mieszkańcy ulic gdzie szlaka, kamienie, błoto to ich codzienny towarzysz?
Ulice typu Piękna, Łąkowa, Bugaj (w stronę Bulwar), Kazimierza i tak dalej, i tak dalej.
Ja bym się upierał na wyremontowaniu ulicy Orla od Dużego Rynku do ulicy Grota Roweckiego ze skrzyżowaniem przy ul. Nawrockiego.
Oraz Poprawienie nawierzchni w centrum miasta.

Siemoslaw napisał(a):trzeba zacząć od tego ze ulica dolna poprostu nie ma asfaltu na pewnej długosci a ruch na niej jest tak mały

Siemoslaw napisał(a):Bosman troszke skrociles moja mysl i wyszlo nie tak jak napisalem rzeczywiscie.
w mojej wypowiedzi tez chodzilo o to ze polozenie asfaltu z pewnoscia zwiekszy ruch i sprawi ze komunikacja po pabianicach bedzie dogodniejsza dla kierowcow.
Siemoslaw napisał(a):A jesli chodzi o busy to napewno znajda sie na nie chetni ale koniecznie musza jezdzic conajmniej co godzine.
Siemoslaw napisał(a):Z drugiej strony moze zamiast w Lodzi bawmy sie w Pabianicach?:)

jarekc napisał(a):Nie pomylę się, gdy powiem, że poza ulicą Świetlickiego przez ostatnie kilkanacie lat nie zrobiono nic w tej sprawie (czuję się za to po części współodpowiedzialny, gdyz długi czas byłem radnym)...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników